Telefoni
20.09.2013 06:02
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Apple iPhone 5S: Najhitrejši mobilnik na planetu!

Prve meritve zmogljivosti mobilnika iPhone 5S so pokazale, da je Apple s pripravo procesorja A7 zadel v polno, saj je ta prevzel lovoriko najhitrejšega na modrem planetu. Novost je zlahka opravila z najzmogljivejšimi mobilniki vodilnih proizvajalcev, kot so Samsung Galaxy S4, Motorola Moto X, LG G2 in HTC One.
Pametni mobilni telefon Apple iPhone 5S je prevzel lovoriko najzmogljivejšega na modrem planetu!
Pametni mobilni telefon Apple iPhone 5S je prevzel lovoriko najzmogljivejšega na modrem planetu!

Pametni mobilni telefon iPhone 5S je bil skupaj z inovativnim mobilnim operacijskim sistemom iOS 7 pričakovano glavna zvezda nedavne Applove posebne prireditve. Največja aduta novosti sta procesor A7, saj kot prvi nasploh ponuja polno podporo poganjanju 64-bitnih aplikacij in bralnik prstnih odtisov, ki omogoča hitro in enostavno prijavo v mobilnik in potrjevanje spletnih nakupov v okviru spletne trgovine iTunes. Nedavne meritve zmogljivosti pametnega mobilnega telefona iPhone 5S pa so pokazale, da je Apple s pripravo prvega 64-bitnega procesorja A7 zadel v polno, saj je ta prevzel lovoriko najzmogljivejšega mobilnika na modrem planetu.

Prve meritve zmogljivosti Applovega pametnega mobilnega telefona iPhone 5S so bile opravljene z merilnimi programi SunSpider, Mozilla Kraken, Google Octane in Browsermark 2.0. V vseh merilnih programih je novi mobilnik podjetja iz Cupertina zlahka opravil z najzmogljivejšimi mobilniki vodilnih proizvajalcev, kot so Samsung Galaxy S4, Motorola Moto X, LG G2 in HTC One. Številni strokovnjaki so prepričani, da izjemno zmogljivost pametnega mobilnega telefona iPhone 5S ne gre pripisati zgolj 64-bitnemu procesorju A7 ampak tudi mobilnemu operacijskemu sistemu iOS 7, ki je bil pripravljen in optimiziran posebej zanj. Rezultati prvih meritev zmogljivosti novega mobilnika Apple iPhone 5S so dosegljivi s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/ShN87J.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku