Aplikacije in dodatni programi
04.02.2014 12:42
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Aplikacije za Soči zimske olimpijske igre 2014

Letošnje zimske olimpijske igre v Sočiju bodo precej tehnološko podprte. Če boste olimpijske igre spremljali v živo ali preko televizije, vam bodo nepogrešljive naslednje aplikacije.
Aplikacije za Soči zimske olimpijske igre 2014
Aplikacije za Soči zimske olimpijske igre 2014

Predstavljamo vam 3 brezplačne aplikacije, ki vam bodo olajšale spremljanje tekmovanj in rezultatov na olimpijskih igrah 2014 v Sočiju. Nepogrešljivo za prave navijače.

Sochi 2014 Guide

Uradna aplikacija organizatorja zimskih olimpijskih iger 2014 v Sočiju ponuja dnevne sporede tekem ter opise znamenitosti, kulturnih dogodkov in ostalih ogleda vrednih lokacij. Omogoča tudi rezervacije namestitve v hotelih in letalskih kart ter samodejni izračun števila dni bivanja, glede na to, koliko dogodkov si želite ogledati. Ključno pa je, da lahko z aplikacijo kupite tudi vstopnice za želene dogodke.

Sochi 2014 Guide je na voljo za Android, iOS in Windows Phone.

Sochi 2014 Results

Ta aplikacija ponuja rezultate posameznih tekem, razporede iger, predstavitve ekip in športnikov ter seznam držav z doseženim številom medalj. Izberete si lahko o katerih informacijah želite, da vas aplikacija obvešča. Aplikacija podpira tudi integracijo s Foursquare.

Sochi 2014 Results je na vojo za Android, iOS in windows Phone.

Team Slovenia

Pokažite svojo nardodno pripadnost in spremljajte slovenske športnike po vseh olimpijskih kategorijah letošnih olimpijskih iger v Sočiju. Aplikacija ponuja predstavitve slovenskih tekomvalcev, razpored tekem, kjer tekmujejo, ter opis slovenske olimpijske zgodovine z vsemi večjimi dosežki in športniki.

Team Slovenia je na voljo za Android in iOS.

Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije

Prijavi napako v članku