Računalništvo, telefonija
17.07.2019 06:04

Deli z drugimi:

Share

Akcijska prodaja zanimive radijske postaje XiaoMi Jifeng Xiaoyu BeeBest

Radijsko postajo XiaoMi Jifeng Xiaoyu BeeBest lahko uporabljamo na razdalji do petih kilometrov.
Radijsko postajo XiaoMi Jifeng Xiaoyu BeeBest lahko uporabljamo na razdalji do petih kilometrov.

Na spletni prodajalni Ebay smo zasledili radijsko postajo XiaoMi Jifeng Xiaoyu BeeBest, ki je resnično nekaj posebnega. Tu namreč gre za napravo, ki se namreč ponaša s kar petkilometrskim dosegom. Poleg tega jo lahko uporabimo tudi kot intercom, zvočnik in FM radio. Baterija zmogljivosti 2.000 miliamper ur pa zagotavlja do pet dni avtonomije delovanja oziroma do osem ur neprekinjenih pogovorov, in sicer tudi na mestih, kjer drugi radijski signali sploh niso na voljo.

Napredna antena radijske postaje XiaoMi Jifeng Xiaoyu BeeBest omogoča, da je sprejem signala boljši v skladiščih, kletnih prostorih in drugih »kompleksnih« okoljih. Oblika naprave je kvadratna in ima zložljivo anteno ter meri 54 x 28,8 190 milimetrov in tehta 167,3 grama. Aparat lahko deluje celo pri ekstremnih temperaturah od -20 ° C do + 50 ° C. Vgrajena baterija se polni preko klasičnega vhoda microUSB, in sicer s pomočjo klasičnega polnilnika 5V / 1A.

Radijska postaja XiaoMi Jifeng Xiaoyu BeeBest je na spletni prodajalni Ebay na voljo po posebno ugodni ceni. Za nakup ene postaje na spletnem naslovu https://www.ebay.com/itm/113819846802 bomo namreč odšteti le 27,99 evrov, za dve postaji pa zgolj 52,99 evrov, in sicer na spletnem naslovu https://www.ebay.com/itm/113819836996. Ker bo radijska postaja XiaoMi Jifeng Xiaoyu BeeBest poslana iz nemškega skladišča, tu ni nobenih carinskih dajatev, poštnina pa je brezplačna.


Prijavi napako v članku