Računalništvo, telefonija
26.07.2005 09:37

Deli z drugimi:

Share

Adacta sponzor vrhunske šahistke Jane Krivec


Jana Krivec “v akciji”

Podjetje Adacta d.o.o. iz Ljubljane je podpisalo pogodbo o sponzorskem sodelovanju z Jano Krivec, mednarodno mojstrico šaha in eno najboljših šahistk v Sloveniji, ki v letošnjem letu cilja na pridobitev naslova velemojstrice. S sponzorstvom želijo v Adacti mladi šahistki omogočiti hitrejši razvoj in učinkovitejše doseganje zastavljenih ciljev ter postaviti zgled glede pomembnosti sponzoriranja športnikov, ki se ukvarjajo s športi, ki niso vedno v središču pozornosti javnosti in so zato manj pogosto deležni sponzorske pomoči pri razvoju kariere.

Sodelovanje med Adacto in Jano Krivec se je začelo že v letu 2004, ko je Jana Krivec na NT konferenci v Portorožu kot gostja Adacte v šahovskem dvoboju in simultanki izzvala udeležence konference in uspešno prikazala svoje mojstrsko znanje šaha. Z uspehom nastopa na konferenci so bili tako kot udeleženci navdušeni tudi v Adacti, zato so se v letošnjem letu odločili, da mlado primorsko vrhunsko šahistko tudi sponzorsko podprejo.

Sponzorstvo je za Jano Krivec še posebej pomembno zaradi številnih obveznih tekmovanj v tujini, kjer si lahko z zadostnimi zmagami nad mednarodnimi mojstricami šaha in osvojenimi točkami zagotovi naslov velemojstrice. 29. julija 2005 bo Jana Krivec odpotovala v Gottenburg na Švedsko na evropsko ekipno prvenstvo, kjer upa na dobre rezultate.


Prijavi napako v članku