Računalništvo, telefonija
14.04.2016 18:52
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lebdeči zasloni in virtualne osebne pomočnice – dobrodošli v obdobju odrekanja

Lebdeči zasloni in virtualne osebne pomočnice – dobrodošli v obdobju odrekanja
Lebdeči zasloni in virtualne osebne pomočnice – dobrodošli v obdobju odrekanja

Bližate se obdobju odrekanja. Dobi, v kateri boste o novih tehnoloških presežkih lahko le sanjali. Zakaj? Preprosto zato, ker si jih ne boste mogli nikoli privoščiti.

Pozabite pokojnino – ne boste je dobili dovolj. Niti ne varčujte v žimnicah ali nogavicah – nepridipravi so jasnovidni in poznajo vse vaše skrivnosti.


Pol milijona Slovencev meče denar skozi okno

Pol milijona Slovencev slepo verjame, da so se z varčevanjem v drugem pokojninskem skladu izognili vsem neugodnostim, tudi nepridipravom, in so si zagotovili bleščečo jesen življenja. Pa so si res?


Ravno nasprotno – ti bodo med prvimi, ki se bodo morali v času upokojitve marsičemu odreči. Mnogi se namreč ne zavedajo, da varčevanje v drugem pokojninskem stebru zanje morda pomeni metanje denarja v vrečo brez dna.


S kakšno pokojnino boste pa vi doživljali tehnološke spremembe?

Ne dovolite, da vaša jesen življenja nakazuje na začetek obdobja odrekanja. Naj bo pisana in živahna. Prenesite si e-knjigo Super pokojnina, s katero si boste zagotovili lebdeče zaslone in virtualne osebne pomočnice ter si morda natisnili 4D telefon.


(oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več