Računalništvo, telefonija
21.10.2015 09:47
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

16. konferenca Telekomunikacije

16. konferenca Telekomunikacije
16. konferenca Telekomunikacije

Konferenca Telekomunikacije je že tradicionalen dogodek, ki vsako leto redno spremlja razvoj telekomunikacijske panoge pri nas. Kot vsa dosedanja leta bodo priznani strokovnjaki predstavili trende in novosti, ki zaznamujejo to izredno dinamično gospodarsko panogo. Telekomunikacije so postale del našega vsakdanjika v tolikšni meri, da so nekatere storitve postale že samoumevne. S tem pa postajajo izzivi za vse, ki delamo na tem področju, vse večji, saj je zagotovitev stalne in kvalitetne oskrbe s storitvami eden od ključnih elementov. Poleg tega se raznovrstnost ponudbe in storitev, ki so vezane na telekomunikacije, vsak dan veča. Tudi prepletenost IT-sveta in klasičnega poslovnega modela je vse bolj kompleksna. Iz tega izhajajo nove in nove rešitve, ki že same posebej temeljijo na telekomunikacijskih storitvah, ki omogočajo povezljivost vseh mogočih naprav, kjerkoli že te so.

Povezanost kadarkoli, kjerkoli in tudi dovolj kvalitetno je postala bistvenega pomena. Panoga telekomunikacij omogoča vse to. Je celovita gospodarska veja, ki je pomembna tudi z vidika razvoja moderne družbe. Brez naprednih telekomunikacijskih rešitev si ne moremo več predstavljati skoraj nobene druge gospodarske panoge. So izrednega pomena pri zagotavljanju tako obsega kot tudi konkurenčnosti.

V tem duhu tudi letošnji dogodek, že 16. po vrsti, vsebinsko povzema stanje v panogi. Predstavili se bodo tako strokovnjaki, predstavniki regulative kot podjetij, ki aktivno sodelujejo v telekomunikacijskem sektorju. Z nami bodo delili svoje izkušnje ter poskušali odgovoriti na prenekatero zanimivo vprašanje. Poleg predavanj je organizirana še okrogla miza, kjer bodo priznani slovenski strokovnjaki v odprtem pogovoru delili svoje poglede o prihodnosti panoge z vsemi nami.

Se vidimo 12.novembra v Hotelu Plaza v Ljubljani.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35