Računalništvo, telefonija
13.09.2012 09:15

Deli z drugimi:

Share

Hp Envy X2 – vedno prava naprava za vse priložnosti

HP ENVY x2 reši vprašanje: »Naj s seboj nesem prenosnik ali tablični računalnik?" Uporabnikom v eni sami napravi namreč zagotavlja zmogljivost prenosnika in svobodo tabličnega računalnika.
Hp Envy X2 – vedno prava naprava za vse priložnosti
Hp Envy X2 – vedno prava naprava za vse priložnosti

HP ENVY x2, ki tehta le 1,4 kg ima elegantno aluminijasto površino in inovativen tečaj z magneti, ki tablico gladko usmerijo na pravo mesto. Ločeno od tipkovnice tablični računalnik tehta le 0,71 kg.

Uporabniki lahko prek vrhunskega 29,4-centimetrskega na dotik občutljivega zaslona visoke ločljivosti upravljajo z vmesnikom sistema Windows 8, ki je optimiziran za dotik. Zaslon IPS z izjemno širokim vidnim kotom in svetlostjo 400 nit zagotavlja vrhunsko vizualno izkušnjo tudi na prostem, spletna kamera visoke ločljivosti na sprednji strani in fotoaparat z ločljivostjo 8 milijonov točk na zadnji strani pa omogočata zajem visokokakovostnih fotografij in video posnetkov.

HP ENVY x2 je opremljen tudi s tehnologijo Beats Audioza najboljšo izkušnjo zvoka na osebnem računalniku. S peresom, ki je na voljo ločeno, so lahko uporabniki še bolj ustvarjalni, saj lahko bolj natančno pišejo, rišejo in upravljajo z napravo.

HP ENVY x2 prav tako omogoča preprosto izmenjavo vsebin in komunikacijo s prijatelji in družinskimi člani. Nova aplikacija HP Connected Photobrezhibno sinhronizira fotografije na različnih napravah in nudi osnovne možnosti za urejanje in objavo na družabnih omrežjih. HP ENVY x2 uporablja polprevodniški pomnilnik za višjo zanesljivost in hitrejši zagon. Tehnologija Near Field Communication (NFC) uporabnikom omogoča, da se preprosto dotaknejo druge naprave in izmenjujejo fotografije, stike in povezave URL.

Model HP ENVY x2 bo v Sloveniji predvidoma na voljo konec leta.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več