Računalništvo, telefonija
21.09.2011 13:43
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Od PDF-ja do revije v minuti

Od PDF-ja do revije v minuti
Od PDF-ja do revije v minuti

Podjetje Vibor je postalo zastopnik za tiskalne sisteme Ricoh serije PRO C, ki so namenjeni barvnemu tisku manjših naklad, variabilnih podatkov, letakov, ipd. Sistemi zmorejo 180.000 izpisov mesečno, s čimer se uvrščajo med vstopne modele v segmentu produkcijskega barvnega tiska. Modela z oznakam EX poleg tiskanja podpirata tudi skeniranje in kopiranje.

Odlično kakovost slike se dosega z ločljivostjo 1200X4800 dpi. Taurus je prvi izdelek Ricoha, v katerem je uporabljena tehnologija VCSEL, kar pomeni, da je izpis na boben enoto izveden kar z 40 laserskimi snopi v dveh razsežnostih, kar zagotavlja visoko hitrost tiskanja (75/65 strani na minuto) in odlično kakovost slike.

Kemični toner, je toner izdelan na osnovi polimerizacije poliestra (PxP). Toner je kemično izdelan iz materialov kot so poliestrske smole, barvila in voski, kar omogoča, da se zagotovi večja pokrivnost v offset kakovosti. V primerjavi s tradicionalnimi tonerji, je potrebna bistveno manjša energija; kar za približno 35% oziroma 20°C za fiksiranje PxP tonerja na medij. Nizka zrnatost in ostra oblika pike, ki je sestavljena iz manjših in enakomerno velikih zrn tonerja, pripomore k temu, da so slike na izpisih izrisane z mehkimi prehodi in korektnim barvnim poltoni. Taurus tako izpoljuje zahteve strank po izpisu visoke kakovosti.

Zagotvljen dober oprijem tonerja na debelejše medije z manjšo nanosno višino tonerja in boljšo prekrivnostjo. Novi PxP toner omogoča, da slike vsebujejo manj tonerja, samo fiksiranje pa je močnejše. S tem se poveča obseg medijev, ki so primerni za tiskanje.

Stroj odlikujejo tudi številne možnosti dodelave z moduli, kot so: večkratno zgibanje, predalniki z večjo kapaciteto, šivanje z žico in čelno porezavo za 20 pol, ter Plockmaticov Booklet maker za šivanje z žico in čelno porezavo za do 30 pol (kvadratni zgib v hrbtu), mehko lepljena vezava s porezavo-troreznik, itd. Na voljo sta tudi modul za luknjanje in spenjanje v špiralo GBC Stream Punch Pro EX.

Vsakdo lahko brez večjega predznanja nastavi tiskalno opravilo preko barvnega vmesnika na dotik. Ta v osnovi vsebuje do 1000 prednaloženih profilov medijev preizkušenih v Ricohovem testnem centru za medije. Meni knjižnica omogoča uporabnikom, da dodajo svoje lastne profile medijev.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667