Računalništvo, telefonija
15.12.2011 19:49

Deli z drugimi:

Share

PORSCHE Design Desktop Drive

LaCie Porsche Design P'9230 je novi mešanec iz družine LaCiejevih desktop HDD-jev - popolna kombinacija PORSCHE prestiža in LaCie tehnologije.
P9230_P9220_3qtr
P9230_P9220_3qtr

LaCie Porsche Design P’9230 je novi mešanec iz družine LaCiejevih desktop HDD-jev – popolna kombinacija prestiža in tehnologije. Je rezultat sodelovanja med eno izmed najprestižnejših blagovnih znamk (Porsche) in proizvajalcev računalniške periferije LaCie. Z P’9230 boste pretakali podatke še hitreje kot doslej zahvaljujoč USB 3.0 tehnologiji. LED indikator označuje napajanje in daje pridih oblikovne dovršenosti.

LaCie je prvič združil moči s Porsche Designom leta 2003, ko sta blagovni znamki zasnovali enega najbolj popularnih eksternih HDD-jev na trgu. Od takrat Porsche in LaCie tesno sodelujeta in snujeta izdelke, ki so popolna kombinacija prestiža, tehnološke dovršenosti in funkcionalnosti.

Z USB 3.0 vmesnikom boste pretakali podatke hitreje kot kadarkoli – pretočite lahko 700MB video vsebine v manj kot 7 sekundah! USB 3.0 pogon bo hitro ustvaril backup vaših slik, filmov, glasbenih zbirk, ki jih boste lahko delili med prijatelji z bliskovito hitrostjo prenosov.

P’9230 zavaruje vaše podatke z 5mm aluminijevim ogrodjem. Trdno ohišje zavaruje vaše podatke, daje pridih prestiža in pomaga pri odvajanju toplote, kar podaljša življenjsko dobo izdelka. LaCie in Porsche sta z najnovejšo serijo namiznih HDD-jev ustvarila popolno kombinacijo forme in funkcionalnosti po zelo dostopni ceni.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DOMEX, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DOMEX, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DOMEX, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več