Slika, tv, avdio
Projektorji
Življenjski slog
14.10.2024 15:15

Deli z drugimi:

Share

Projektor Wanbo X5 znižan na 190 €

Projektor Wanbo X5 spremeni vaš prostor v pravo kinodvorano s svojim velikim, visoko svetlim zaslonom. Z 1100 ANSI lumnov svetilnosti in 1080p ločljivostjo zagotavlja izjemno kakovost slike, živahno nasičenost barv ter neprekosljiv kontrast in ostrino. Kompaktna in vsestranska zasnova ga naredi idealnega tako za domačo zabavo kot za profesionalne predstavitve. Ne glede na to, ali gledate filme, igrate igre ali predstavljate, vam Wanbo X5 omogoča kristalno čisto in poglobljeno izkušnjo.

Na spletni strani www.geekbuying.com ga lahko dobite za ugodnih 189,99 € z akcijsko kodo NNNWANBOX5. Več o njem si lahko preberete tudi na našem testu.

Ključne značilnosti:

  • 1100 ANSI lumnov: Uživajte v svetli in živahni sliki, tudi v dobro osvetljenih prostorih.
  • 1080p ločljivost & 4K dekodiranje s HDR10: Doživite ultra visoko ločljivost slike z izboljšanim kontrastom in bogatimi barvnimi podrobnostmi.
  • Samodejno ostrenje & samodejna korekcija trapeza: Enostavna nastavitev s samodejnim ostrenjem in korekcijo trapeza, ki ohranja popolno geometrijo slike, tudi če je projicirana pod kotom.
  • Dvofrekvenčni WiFi 6 & Bluetooth 5.0: Zagotovite si hitro in stabilno brezžično povezavo za pretakanje, igranje iger in brskanje po spletu, z 3,9-krat hitrejšo hitrostjo kot pri tradicionalnem WiFi 5.
  • Operacijski sistem Android 9.0: Dostopajte do številnih aplikacij za pretakanje, iger in storitev neposredno iz projektorja s preprostim uporabniškim vmesnikom.
  • Apple Airplay, Android in Windows projekcija: Brez težav predvajajte vsebine s svojega telefona ali računalnika na velikem zaslonu.

Več o njem si lahko preberete tudi na našem testu in pri prodajalcu GeekBuying.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem GeekBuying.
Vas zanima več iz te teme?
prenosni projektorji mini projektorji


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,