Življenjski slog
02.08.2024 13:45

Deli z drugimi:

Share

Kateri meme kovanci bi lahko letu 2024 ponovili uspeh Dogecoina?

Številni vlagatelji v kriptovalute obžalujejo, da niso zgodaj kupili Dogecoina. Tisti, ki so to storili, so v nekaj letih dosegli dobiček, ki jim je spremenil življenje.

Ta FOMO oziroma strah pred ponovno zamudo priložnosti je mnoge vlagatelje prisilil, da so bežali za skoraj vsemi novimi meme kovanci. Vendar pa niso vsi meme kovanci vredni zaupanja.

Mnogi med njimi so na koncu “pump and dump”. Dogecoinu in meme kovancem na splošno pa očitajo pomanjkanje uporabnosti. Prav tako jim očitajo, da nimajo izstopajočih lastnosti.

Zato so v nadaljevanju navedeni potencialno najboljši meme kovanci v letu 2024, ki so s praktično uporabnostjo veliko več kot meme kovanec.

1. Pepe Unchained – Novi Pepe, ki je zbral že več kot 6 milijona dolarjev v predprodaji

Pepe Unchained ($PEPU) še naprej dokazuje svoj potencial kot izjemen žeton na trgu kriptovalut, zlasti med tekočo predprodajo. Do zdaj je zbral več kot 6,1 milijona dolarjev, ta številka pa naj bi se z napredovanjem faze predprodaje še povečala.

Trenutno lahko vlagatelji kupijo $PEPU po ceni 0,0087344 dolarja za žeton, kar mnogi vidijo kot privlačno vstopno točko. Vse večja priljubljenost projekta se odraža v njegovi impresivni prisotnosti v družbenih medijih, saj se lahko pohvali s skoraj 9.000 sledilci na Twitterju (prej znanem kot X) in 4.000 naročniki na Telegramu.

Ekipa Pepe Unchained si prizadeva za preglednost in sodelovanje s svojo skupnostjo. Svoje sledilce redno obvešča o najnovejših memih, dosežkih in prihodnjih načrtih za $PEPU. Ta dosledna komunikacija pomaga graditi zaupanje in zagotavlja občutek varnosti za vlagatelje, ki se zanimajo za projekt.

Takšna uporaba družbenih medijev skupnosti ne le obvešča, temveč tudi pomaga graditi živahno in aktivno bazo uporabnikov. To sodelovanje je ključnega pomena za rast in uspeh projekta, saj zagotavlja, da sedanji vlagatelji ostanejo vključeni, hkrati pa privablja nove vlagatelje.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

2. Meme Games – Edini olimpijski meme kovanec, ki omogoča dvoboj med priljubljenimi memecoin 

Medtem ko države preštevajo medalje, “uradni” olimpijski kovanec Meme Games zbira investicijski kapital in je v predprodaji, ki se je začela pred dvema tednoma, nedavno presegel mejo 300.000 dolarjev.

Meme Games prinašajo nov preobrat med meme kovance, saj se pet najboljših meme kovancev med seboj spopada v olimpijskem slogu. 

Uporabniki lahko stavijo na svoje favorite in osvojijo več domačega žetona ERC-20, $MGMES, s čimer dodajo dodatno vznemirjenje tako največjemu športnemu dogodku na svetu kot tudi oživljanju meme kovancev to poletje.

Trenutno je cena $MGMES 0,0091 USD, v manj kot 24 urah pa se bo zvišala na 0,0092 USD.

Pohitite, saj bodo imeli zgodnji vlagatelji nekaj več kot mesec dni časa, da prispevajo k predprodaji pred načrtovano kotacijo na borzi DEX 10. septembra, ki naj bi z večjo likvidnostjo trgovalnih parov povečala njegovo vrednotenje.

Ne zamudite kriptožetona olimpijskih iger in si zagotovite $MGMES, da boste lahko stavili na svoj najljubši meme kovanec.

Obiščite predprodajo Meme Games

3. Base Dawgz – Najboljši meme kovanec na verigi blokov Base

Base Dawgz želi izzvati titana meme kovancev Base Brett, ki je po podatkih družbe CoinGecko od najnižje vrednosti doslej poskočil za 14 497 %.

Čeprav Base Dawgz za svoj dom imenuje verigo Base, ponuja brezhibno interoperabilnost znotraj različnih verig blokov, ki zajemajo Ethereum, Solana, Binance Smart Chain in AVAX.

Da bi uporabnikom zagotovili, da se lahko zlahka in brez omejitev vzpenjajo po decentraliziranem svetu, Base Dawgz uporablja najnovejšo tehnologijo Web3, vključno z Wormhole in Portal Bridge.

Uporabniki lahko izkoristijo prednosti projektnega sistema stav, ki ponuja ogromen 1,035-odstotni letni donos (APY) na vašo naložbo. Ekipa pravi, da je 20 % celotne zaloge žetonov namenjenih za vlaganje.

Obiščite predprodajo Base Dawgz

4. PlayDoge – Play2Earn meme kovanec v slogu Tamagotchija

PlayDoge je projekt mobilnih iger Play2Earn, katerega cilj je v različici Web3 ponovno zagnati slavni Tamagotchi in igralcem omogočiti, da zaslužijo $PLAY.

Predprodaja lastnega žetona $PLAY, ki jo je 28. maja 2024 napovedal vodja skupnosti PlayDoge, je na voljo na uradni spletni strani Playdoge.io in bo prvim vlagateljem omogočila, da se postavijo na to, kar bi lahko bil prihodnji Tamagotchi Web3.

Tokrat bo najljubša valuta Elona Muska lahko oživela in postala virtualni spremljevalec, ki ga bodo morali uporabniki hraniti, podobno kot Tamagočija. Ekipi upata, da bosta s ponujanjem nagrad v $PLAY okrepili ekosistem in še naprej razvijali nove mini igre za igralce PlayDoge.

Z uspešnim izpolnjevanjem različnih pustolovščin v igri PlayDoge in s tem, ko bodo uporabniki dober gospodar te virtualne živali, bodo lahko zaslužili kriptovalute in jih zamenjali neposredno na borzi DEX ali CEX.

Obiščite predprodajo PlayDoge

5. WienerAI – Zadnja priložnost za nakup v predprodaji pred lansiranjem

WienerAI (WAI) je tik pred zaključkom svoje zelo uspešne predprodaje. Ta nenavadni kovanec je zbral več kot 8 milijonov dolarjev, datum uvrstitve na borzo pa je zdaj napovedan za ponedeljek, 5. avgusta.

Čas za ljubitelje kriptovalut, ki želijo kupiti kovanec WienerAI po kotizacijski ceni, se skoraj izteka. Gre za kovanec, ki je deloma meme, deloma pa trgovalni bot z umetno inteligenco.

Osnovna značilnost WienerAI je trgovalni robot z umetno inteligenco, ki naj bi bil najboljši prijatelj vsakega uporabnika.

Recimo, da vas zanimajo žetoni z majhno tržno kapitalizacijo.

Bota lahko vprašate: “Kateri so najboljši žetoni z majhno tržno kapitalizacijo, v katere lahko zdaj investirate?”

V nekaj sekundah vam bo bot WienerAI pripravil seznam potencialnih priložnosti za nakup, skupaj z utemeljitvijo za vsako od njih.

S tem meme kovancem naslednje generacije se bo začelo trgovati čez pet dni. Za vse, ki sedite na preži, je situacija takšna: žetone WAI lahko še vedno vzamete za 0,00075 USD.

Pojdite na uradno spletno stran WienerAI, povežite svojo kripto denarnico in že ste pripravljeni.

Ekipa WienerAI sprejema ETH, USDT, BNB in celo kreditne/debetne kartice.

Obiščite predprodajo WienerAI


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem CryptoPR.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več