Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
Varnost
13.07.2024 08:13

Deli z drugimi:

Share

Spremenite dom ali podjetje v varno trdnjavo

Z vsemi strogo nadzorovanimi postopki Fit varovanje že od leta 1989 uspešno preprečuje nezgode, vlome, fizično, materialno nasilje, požare, poplave in si tako ustvarja hvaležnost in zaupanje strank. Njihovi temeljni vrednoti sta usmerjenost k strankam in vzpostavitev varnega okolja.

Časi, ko smo lahko brezskrbno odšli od hiše in se vrnili v nedotaknjen dom ali pisarno, so žal preteklost. Vse bolj in bolj se moramo zavedati dejstva, da so alarmni sistemi postali nujna oprema vsakega objekta. Še posebej tam, kjer hranimo dragocenosti.

Sodoben varnostni sistem za vsak žep

Ker si vsi zaslužimo miren spanec, so se pri Fit varovanju odločili, da kvalitetne, zanesljive, a nekaterim cenovno nedosegljive videonadzorne ali protivlomne sisteme ponudijo z ugodnim najemom opreme. Kaj to pomeni? Vi samo podpišete najemno pogodbo, v kateri je zajeta uporaba varnostne opreme, zanesljiva podpora ter brezplačna intervencija na sprejeti alarm. Fit varovanje 24/7 proaktivno spremlja delovanje sistema ter v primeru nevarnosti ali vloma ustrezno ukrepa. Vse za fiksno mesečno ceno in brez presenečenj.

Prednost priklopa na varnostni nadzorni center

Ko ste fizično odsotni, samo sprožen alarm in obvestilo na vaš telefon, da je nepovabljena oseba vstopila v vaš objekt, ni dovolj. Fit varovanje v najkrajšem možnem času napoti intervencijsko skupino, ki prepreči nadaljnjo škodo na objektu.

Napredna tehnologija alarmnih sistemov

Prav gotovo je ključnega pomena, da svojo lastnino zavarujete z varnostnim sistemom, ki je prilagojen vašim potrebam. Namestijo se lahko brezžični, žični ali kombinirani sistemi. 

Ker je najnovejša tehnologija brezžičnih alarmov na tako visokem nivoju, da ni možnosti vdorov v sistem ali motenj drugih frekvenc, je brezžični alarm postal zelo priročna in varna rešitev.

Ključni elementi alarma

Alarmni sistem je sestavljen iz glavne centrale, različnih senzorjev in tipkovnice, preko katere boste vklapljali in izklapljali alarm. Celoten sistem pa lahko upravljate in spremljate preko brezplačne aplikacije

S pomočjo nadzornih modulov je alarmni sistem združljiv z ostalimi napravami v vašem domu. Z eno aplikacijo upravljate več naprav ter si tako ustvarite dodatno brezskrbnost in udobje bivanja: uravnavanje temperature, spremljanje ravni ogljikovega dioksida, vlažnosti v prostoru, nadzor in upravljanje svetil, pametnih ključavnic itn.

Patentirana tehnologija dimnih senzorjev

Nova generacija dimnih senzorjev je zasnovana s svetovnimi standardi in najboljšimi praksami. Edinstvena dimna komora, ki je odporna na prah in neprepustna za insekte, optični senzor z dvojnim spektrom in lastniški programski algoritem zagotavljajo hitrost in natančnost pri odkrivanju požara.

Zanesljiva metoda zaznavanja v realnem času neposredno meri koncentracijo mikrodelcev v zraku. Ta tehnologija omogoča sistemu, da določi velikost hlapnih delcev v komori in se odzove le na dim, ne upošteva pa hlapov in vodne pare.

Zaščita pred nevidno nevarnostjo

Ogljikov monoksid (CO) je brez barve, vonja in nezaznaven brez detektorja ogljikovega monoksida, zato lahko pride neopazno do zastrupitve. Že nizke koncentracije so lahko dovolj, da negativno vplivajo na zdravje. Izpostavljenost visoki ravni ogljikovega monoksida lahko povzroči trajno škodo ali celo smrt v zelo kratkem času. Najnovejši senzorji opozorijo na nevarno koncentracijo CO na ravni 50 ppm, še preden se pojavijo prvi znaki zastrupitve.

Ne pozabimo na tipko za paniko

Ste deležni fizičnega napada ali se slabo počutite in potrebujete zdravniško pomoč? Tukaj je tipka za paniko, s katero je možno sprožiti alarm. V takih primerih varnostno nadzorni center obvesti ustrezne pooblaščene osebe varovanja, policijo, gasilce ali reševalce. 

Skrb za varnost prepustite agilnemu, zanesljivemu, visoko standardiziranemu varnostnemu podjetju, ki poseduje vse potrebne licence, certifikate in dovoljenja.

Več informacij o varnostnih sistemih in priklopih na varnostni nadzorni center najdete na spletni strani www.fitvarovanje.si.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Fit varovanje.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več