Življenjski slog
22.05.2024 07:08
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Avtomatizirajte čiščenje tal z robotskim sesalnikom Xiaomi

Vsi si želimo imeti čista tla v svojem domu, ampak  včasih enostavno nimamo časa, da poskrbeli za to. Tukaj pridejo na vrsto robotski sesalniki, ki nam znatno olajšajo delo, saj poskrbijo za avtomatizacijo tega marsikomu nadležnega opravka, kar pa vam omogoča, da se posvetite drugim aktivnostim. Ti moderni sesalniki so opremljeni s tehnologijo za navigacijo in različnimi senzorji, tako da učinkovito prepoznajo ovire in se brez težav premikajo po različnih tipih talnih površin.

Na spletni strani www.tomtop.com lahko kupite robotski sesalnik Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C za ugodnih 181,34 € z brezplačno poštnino iz nemškega skladišča.

Glavne značilnosti Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C:

  • Laserska navigacija nove generacije: Sesalnik je opremljen z napredno lasersko navigacijo, ki podpira več zemljevidov in hitro prilagodi način čiščenja glede na okolje.
  • 4-stopenjski način sesanja: Moč sesanja do 4000 Pa omogoča, da sesalnik ne spregleda niti najbolj skritega prahu.
  • Mi Home aplikacija kot daljinski upravljalnik: Enostavno in učinkovito upravljanje naprave preko aplikacije, kjer lahko prilagajate zaporedje čiščenja sob in nastavljate urnike sesanja.
  • Mokro brisanje tal: Poleg sesanja Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C tla tudi pobriše z mokro krpo. Inteligentni krmilnik rezervoarja za vodo enakomerno odvaja vodo za neprekinjeno mokro brisanje tal.

Za več informacij in nakup obiščite www.tomtop.com.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem TomTop.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več