Življenjski slog
03.05.2024 09:17
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

3D tiskalnik Creality Ender-3 V3 znižan na 239 €

3D tiskalniki, kot je Creality Ender 3-V3 KE, so popolnoma spremenili način, kako ustvarjamo in inoviramo. Njihova priljubljenost izvira iz možnosti pretvorbe digitalnih načrtov v oprijemljive objekte kar iz udobja doma ali pisarne. Ta tehnologija ni omejena le na strokovnjake; tudi ljubitelji in izobraževalci najdejo 3D tiskalnike nepogrešljive za vse, od izdelave prototipov do izobraževalnih projektov. Ender 3-V3 KE se še posebej izkaže zaradi svojih naprednih funkcij in zmogljivosti.

Ender 3-V3 KE se ponaša z nadgrajenim pametnim uporabniškim vmesnikom, opremljenim z 4,3-palčnim barvnim zaslonom na dotik. Ta odzivni vmesnik vsebuje intuitivno vrstico z zavihki, ki poenostavi operacije, kot so samodejna preverjanja za Z offset in avtomatsko niveliranje. Uporabniki lahko uživajo tudi v predogledih modelov v realnem času in živahnih gibanjskih grafikah, ki prikazujejo parametre tiskanja, kar izboljša splošno uporabniško izkušnjo in interakcijo z napravo.

Glede na zmogljivosti tiskanja je Ender 3-V3 KE izjemen. Ponuja največjo hitrost tiskanja do 500 mm/s in pospešek 8000 mm/s², zaradi česar je izjemno učinkovit pri izdelavi modelov. Nadgrajeni hotend omogoča hitrejše tiskanje pri višjih temperaturah, medtem ko dvojni ventilatorji zagotavljajo, da se vsak del tiska hitro in enakomerno ohladi, s čimer ohranja integriteto in kakovost končnega izdelka.

Tiskalnik je opremljen z dokazano učinkovitim ekstruderjem “Sprite” z neposrednim pogonom, ki zagotavlja gladko in dosledno podajanje materialov, kot so PLA, PETG in fleksibilen TPU (95A). Ta lastnost razširja ustvarjalne možnosti, ki so na voljo uporabnikom. Poleg tega 32-bitna tiha glavna plošča z naprednim pogonom koračnega motorja natančno nadzira vse osi, kar znatno zmanjša hrup delovanja, zaradi česar je primeren za tihe delovne okolje.

Trdna konstrukcija tirnic Ender 3-V3 KE je zasnovana za vzdržljivost. Izdelana iz trdega jekla, ohranja svoje stanje tudi po dolgotrajni uporabi. Natančna linearna tirnica na osi X skupaj z vozičkom, ki vsebuje kroglične ležaje, zagotavlja, da je vsako gibanje natančno, stabilno in skoraj brez trenja, kar spodbuja zanesljivost in dolgo življenjsko dobo naprave.

Kljub svoji kompaktni velikosti 433 x 366 x 490mm Ender 3-V3 KE ne sklepa kompromisov glede zmogljivosti tiskanja, saj nudi prostornino izdelave 220x220x240mm. Njegova prostorsko učinkovita zasnova omogoča, da se udobno prilega na mizo, in zahteva le tri korake za sestavo. Zmožen obdelave različnih materialov, vključno s hiper PLA, PETG, ABS, TPU (95A) in ASA, je ta tiskalnik dovolj vsestranski, da zadovolji širok spekter tiskarskih potreb, bodisi za vsakodnevne predmete, dele ali izdelke.

3D tiskalnik Creality Ender 3-V3 lahko v tem trenutku dobite za ugodnih 239 € z akcijsko kodo SVXFK3.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Cafago.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več