Igre
20.10.2023 13:23
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged: nadgrajena vozila, hitrejši dirkači in neustavljiva akcija

Svet dirkanja je dobil novo zvezdo! Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged je končno prispel in prinaša neskončno adrenalinsko vožnjo, ki jo navdušenci nad hitrimi avtomobili komaj čakajo.

Z nadgradnjo vozil, novimi stezami in še boljšo umetno inteligenco nasprotnikov, je Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged pripravljen na vse izzive, ki jih lahko vržete nanj.

Spremljajte, kako se legendarni Hot Wheels avtomobili spopadajo na futurističnih urbanih stezah in divjih naravnih terenih, medtem ko si prizadevajo za zmago. Prilagodite svoje avtomobile z najnovejšimi komponentami in jih prilagodite svojemu dirkaškemu slogu.

In ne pozabite na večigralstvo! Tekmujte s prijatelji in igralci po vsem svetu v realnem času ter pokažite, kdo je najboljši na stezi.

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged je tu, da vas odpelje na divjo in nepozabno vožnjo. Zgrabite volan in se pripravite na najboljše dirkaške izkušnje svojega življenja!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Colby

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več