Računalništvo, telefonija
Programska in razvojna orodja
Aplikacije in dodatni programi
Programska oprema
Mrežna oprema
10.02.2021 07:47
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihaja EON Connect

Ob dnevu varne rabe interneta, ki je letos 9. februarja, vodilna globalna podjetja in najbolj vplivne organizacije opozarjajo na nevarnosti, ki na posameznike prežijo v digitalnem svetu, ter poudarjajo pomen varnosti na spletu, ki je še posebej pomembna za otroke.
Telemach predstavlja revolucijo na področju internetne varnosti
Telemach predstavlja revolucijo na področju internetne varnosti

Telemach je kot eden vodilnih ponudnikov interneta v Sloveniji predstavil številne inovacije na področjih interneta in televizije, pri čemer je izkoristil vrhunske tehnologije za zagotavljanje odlične osebne uporabniške izkušnje. Tako družba sedaj najavlja EON Connect – revolucijo na področju spletne varnosti, ki bo kmalu na voljo tudi slovenskim uporabnikom. EON Connect je inovacija za upravljanje interneta, ki ga uporablja celotna družina.


Kaj omogoča EON Connect?


EON Connect, ki bo kmalu vključen v Telemachovo ponudbo, uporabnikom omogoča pregled naprav, povezanih v njihovo brezžično omrežje, pri čemer lahko naprave organizirajo in prilagodijo glede na njihov profil. Z rešitvijo EON Connect lahko uporabniki tudi upravljajo varnost povezanih naprav ter starševski nadzor.


Z EON Connect lahko tako od kjerkoli upravljate domače omrežje in za vsakega člana družine omejite ali začasno prekinete dostop do interneta, optimizirate brezžično povezavo, blokirate dostop do različnih kategorij vsebin, ustvarite osebne profile in dodelite naprave v omrežju.

S televizijskimi uporabniškimi profili na platformi EON je junija 2020 Telemach v domove naročnikov pripeljal prihodnost osebno prilagojene televizije. Tako je Telemach uporabnikom omogočil tudi namestitev profila EON Kids, posebnega kotička, ki je namenjen izključno otrokom in omogoča povsem varno spremljanje televizijskih vsebin v varnem otroškem okolju.

EON Connect pa vas bo sedaj še dodatno podprl pri varni uporabi interneta, obenem pa vam bo zagotovil vrhunsko prilagojeno izkušnjo EON.

S storitvijo EON Connect Telemach nadgrajuje svoja prizadevanja za varen splet


Otroci in mladostniki v Evropi na internetu preživljajo vedno več časa. Med pandemijo se večina sooča s šolanjem na daljavo, na spletu pa so zelo aktivni tudi v prostem času. V zadnjem desetletju se je tako kar podvojil čas, ki ga preživijo na internetu, njihovo najbolj priljubljeno orodje pa so postali pametni telefoni. S povečevanjem časa na spletu se povečujejo tudi nevarnosti, ki prežijo na njih, kot so denimo sovražni govor, nadlegovanje, spolne vsebine …

Telemach je zato že pred slabima dvema letoma začel izvajati svoj družbeno odgovoren projekt Varni na spletu, varni v svetu, v okviru katerega so v podjetju izvajali interaktivne delavnice za osnovnošolce, s katerimi so jih ozaveščali o pasteh interneta. Epidemiološke razmere ta čas delavnic ne dopuščajo, zato so svoje aktivnosti začasno preselili na družbena omrežja. EON Connect tako predstavlja nadgradnjo Telemachovih prizadevanj, s katerimi želi družba narediti internet prijaznejši in varnejši prostor za vse uporabnike.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več