Igre
21.11.2022 13:15
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Super igričarski dodatek odslej tudi za Android

Foto: Backbone One
Foto: Backbone One

Razvoj mobilnih iger, pa naj bodo pustolovske, akcijske ali športne, gre v smeri izboljšav grafike in popolnejših doživetij. Zato ne preseneča, da je podjetje Backbone letos poleti pripravilo enega boljših igričarskih dodatkov doslej. Igričarski dodatek Backbone One je tako praktičen kot tudi oblikovno všečen, a je bil doslej na voljo zgolj za pametne mobilne telefone iPhone.

Igričarski dodatek Backbone One je odslej na voljo tudi za pametne telefone, ki poganjajo mobilni operacijski sistem Android. Novost po obliki sicer spominja na klasičen igričarski plošček. Razpolaga tudi z vgrajeno baterijo, zato uporaba ne bo vplivala na avtonomijo mobilne naprave.

Igričarski dodatek Backbone One je primeren za večino pametnih mobilnih telefonov Android, ki razpolagajo z vmesnikom USB-C. Novost na srečo ni pretirano draga. V spletni prodajalni proizvajalca je na voljo že za preračunanih 96 evrov. Različica, namenjena mobilnim igram igralne konzole PlayStation za naprave Android, pa naj bi bila na voljo v naslednjih nekaj tednih.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
android

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več