Računalništvo, telefonija
06.07.2020 08:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zavarujte svoje brezstične kartice z antiskimming kartico

.. Predstavljajte si sproščen večer s prijatelji. Plačevanje poteka večinoma s pomočjo brezstičnih kartic. Čez nekaj dni pa ugotovite, da vam je prav ta večer nekdo zlorabil kartico in močno znižal stanje na vašem računu ..
Zavarujte svoje brezstične kartice z antiskimming kartico
Zavarujte svoje brezstične kartice z antiskimming kartico

Še sanja se vam ne, kako je prišlo do zlorabe, in tudi ko zlorabo prijavite, vam povedo, da žal ne morete narediti ničesar.

Pa je to res?

V podjetju IDentiks kartične in RFID rešitve ponujajo rešitev pred tovrstnimi zlorabami. Revolucionarna antiskimming kartica je po izgledu natanko takšna, kot so vaše obstoječe brezstične kartice, v sebi pa skriva neverjetno tehnologijo – zaustavlja RFID signale iz čitalcev, pametnih telefonov ali celo skritih pametnih nalepk pod mizo, s pomočjo katerih lahko v kombinaciji z ustrezno programsko opremo prav vsak pridobi vaše identifikacijske podatke in zlorabi katero koli izmed vaših brezstičnih NFC kartic – med njimi zagotovo najbolj izstopa bančna kartica.

Veliko uporabnikov NFC kartic se ne zaveda, da je vanje vgrajen čip, ki s pomočjo antene sprejema in oddaja radiofrekvenčne signale. S pomočjo čitalca potem banka oz. ponudniki kartic prejmejo vaše osebne podatke, podatke o računu, transakcijah … z namenom, da bi vam olajšali in pospešili nakup oz. uporabo storitev. Zlorabe se zato zgodijo prav s pomočjo posebnih čitalcev in pripadajoče programske opreme na način, ki ga neizkušene oči težko zaznajo.

Prednosti antiskimming kartice

  • Zaščiti vse bančne, kreditne in osebne kartice v denarnici (ovitek npr. zaščiti le eno kartico, v tem primeru pa gre za zaščito vseh kartic v bližini)
  • Blokira vse signale pred zlorabo
  • Ne potrebuje baterije ali drugega vira energije
  • Možnost potiska kartice po vaših željah
  • Primerna kot promocijsko darilo oz. “give away”

Promocijska vrednost kartice

  • Kartica je lahka in se enostavno vstavi v revijo ali poštno kuverto
  • Nizko stroškovno darilo na sejmih in dogodkih
  • Dodajanje drugih identifikacijskih elementov s tiskom na kartico, kot so ime in priimek ali QR koda
  • Velika izbira različnih pakiranj
  • Dolgotrajna izpostavljenost blagovne znamke

Kako deluje antiskimming kartica, lahko preverite v TEM VIDEOPOSNETKU.

Več o antiskimming kartici si lahko preberete tudi V ČLANKU.

TUKAJ jo lahko naročite zase, za svojo ekipo ali svoje stranke.

Pozor! Posebna akcija! Vsem bralcem Računalniških novic v mesecu juliju in avgustu priznajo 10% popust na naročilo zaščitnih antiskimming kartic. Minimalna količina je 100 kosov. Pri naročilu uporabite kodo RNSKIM20.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več