Računalništvo, telefonija
25.01.2008 10:09
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pošiljanje telefaksa preko elektronske pošte

Ker so in bodo telefaks naprave, navkljub svoji zastarelosti, še dolgo aktualne, je v svetu že lep čas uveljavljena rešitev pošiljanja in prejemanje telefaks sporočil preko elektronske pošte, ki s seboj prinaša številne prednosti in odpravlja vse dosedanje slabosti (vezanost na pisarno, nepreglednost prejetih sporočil itd.). Podjetjem na Sončni strani Alp je to rešitev omogočilo podjetje Avior (www.aFax.si) in poleg naprednih storitev pošiljanja in prejemanja telefaks sporočil preko elektronske pošte svojim strankam omogočilo še številne dodatne storitve, kot so SMS obveščanje ob prejetih telefaks sporočilih in masovno pošiljanje telefaks sporočil.

Pošiljanje telefaks sporočil preko storitve aFax poteka povsem enostavno. Želen(e) dokument(e) in po želji tudi spremno besedilo naslovniku pošljemo preko elektronske pošte (pri tem seveda navedemo njegovo telefaks številko), prejemnik pa naše sporočilo prejme na svojo telefaks napravo. Uporabniki imajo lahko tako pregled nad celotno korespondenco poslanih telefaks sporočil, vključno z njihovimi vsebinami. Nič manj enostavno ni prejemanje telefaks sporočil: ob naročilu na storitev uporabniki prejmejo telefaks številko, na katero jim pošiljatelji pošiljajo telefaks sporočila, oni pa jih prejmejo na želeni elektronski naslov. Poskrbljeno je tudi za vse, ki bi si želeli obdržati obstoječo telefaks številko, saj se da preprosto izvesti preusmeritev na novo številko.

Demonstracijo tehnologije lahko vsakdo preveri tule, sicer pa se lahko na storitev aFax naročite kar na naslovu www.aFax.si. Glede morebitnih dodatnih informacij smete podjetje Avior pobarati preko elektronskega naslova podpora@aFax.si.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,