Računalništvo, telefonija
11.10.2019 19:10

Deli z drugimi:

Share

Odkrivanje in popravljanje napak na PostgreSQL bazah z rešitvijo Foglight

Odkrivanje in popravljanje napak na PostgreSQL bazah z rešitvijo Foglight
Odkrivanje in popravljanje napak na PostgreSQL bazah z rešitvijo Foglight

Foglight for PostgreSQL, kot ostala orodja iz skupine Foglight na enem mestu omogoča hiter, granularen in v realnem času vpogled v delovanje baznega okolja baze PostgreSQL. Z uporabo tega orodja lahko DBA hitro in odkriva, diagnosticira in odpravlja napake v delovanju baznega okolja. Z inteligentnim avtomatično prilagodljivim sistemom opozarjanja na ozka grla in sprememb nastavitev, lahko DBA proaktivno prepreči težave v produkcijskem okolju.


Osnovne lastnosti Foglight for PostgreSQL:

  • Preglednost – s pomočjo preprostih, preglednih in nastavljivih nadzornih plošč, lahko DBA v trenutku odkrije težave v delovanju, vključno z obremenitvami strežnika, števila povezav, velikostjo baze in ostalimi parametri, ki vplivajo na odzivnost okolja. Z istočasnim vpogledom v delovanje strežnika in baze, je omogočen navzkrižni pregled soodvisnosti baznega okolja. S pomočjo preprostih drill down klikov, lahko DBA odkrije vzroke za težave in jih odpravi, preden pride do resnega zmanjšanja odzivnosti okolja.

  • Zaklepanja – v primeru, da pride do medsebojnega zaklepanja posameznih sej, lahko DBA z nekaj kliki ugotovi, kdo zaklepa koga, način zaklepanja in sprosti želene resurse.

  • Analiza SQL stavkov – z globokim vpogledom v izvajanje SQL stavkov, lahko hitro in preprosto analiziramo način izvajanja SQL stavkov in jih po potrebi prilagodimo.

  • Vgrajen repozitorij – z vgrajeno bazo podatkov, za katero ni potrebna dodatna licenca, v katero se vpisujejo pomembni podatki o dogajanju na bazi, je možen vpogled kako se je nek stavek izvajal v preteklosti.


Bi preizkusili, kako deluje Foglight for PostgreSQL v praksi?

Če želite brezplačni preizkus rešitve Foglight for PostgreSQLr, se obrnite na podjetje ADM-Adria. Podjetje ADM-Adria je Platinum+ partner proizvajalca rešitev One Identity.



Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več