Računalništvo, telefonija
25.09.2019 12:19
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Anytime Service storitev – vrhunski servis ves dan

Pridete domov iz službe, pokličete servis za popravilo gospodinjskih aparatov in na drugi strani dobite odgovor "Delovne ure so vsak delovnik med 9. in 17. uro". Vam je situacija znana? Kolikokrat se vam je že zgodilo, da serviserji niso bili na voljo, ko ste jih najbolj potrebovali?
Anytime Service je storitev družbe Samsung, ki je uporabnikom v Sloveniji na voljo med 17. in 21. uro med delovniki ter v soboto med 8. in 16. uro.
Anytime Service je storitev družbe Samsung, ki je uporabnikom v Sloveniji na voljo med 17. in 21. uro med delovniki ter v soboto med 8. in 16. uro.

Sedaj ne bo več treba vzeti dopusta ali hiteti iz službe, da bi pričakali serviserja, ki vam bo popravil pokvarjen pralni stroj ali hladilnik – namesto tega pokličite Samsung klicni center in izberite termin, ki vam najbolj ustreza.

Anytime Service je storitev družbe Samsung, ki je uporabnikom v Sloveniji na voljo med 17. in 21. uro med delovniki ter v soboto med 8. in 16. uro. Storitev vključuje servisiranje celotnega portfelja Samsung gospodinjskih aparatov, vključno s hladilniki, pralnimi in sušilnimi stroji, kombiniranimi pralno-sušilnimi stroji, pečicami in drugimi vgradnimi kuhinjskimi napravami. Anytime Service storitev bo trajala do 31. oktobra.

Anytime Service storitev je prva med načrtovanimi aktivnostmi, s katerimi družba Samsung obeležuje pomemben jubilej – 50. obletnico delovanja v tehnološkem svetu. Samsung bo v skladu s tem, poleg promocijskih presenečenj, vsak teden uporabnike razveseljeval tudi z vrhunskimi storitvami.

Samsung, kot eden največjih tehnoloških inovatorjev na svetu, že pol stoletja utira pot v prihodnost in z zagotavljanjem vrhunskih, inovativnih izdelkov ter storitev spreminja življenja uporabnikov. Samsung si že od samega začetka delovanja nenehno prizadeva izboljšati in olajšati vsakdanje življenje uporabnikov, zato oblikuje vedno bolj prilagodljive rešitve, ki ustrezajo različnim potrebam uporabnikov.

**Uporabnik se za termin servisa dogovori s pooblaščenim serviserjem, zadnji odhod serviserja na teren je ob 20. uri. Za servise ob sobotah se je potrebno dogovoriti najkasneje do 14. ure v petek. Za več informacij pokličite 080 697 267 ali obiščite https://www.samsung.com/si/support/service-center/


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več