Obvestila podjetij
19.10.2010 11:23
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

SRC potrdil status Cisco Silver Certified Partner

Podjetje SRC je ponovno opravilo strog revizijski postopek podjetja Cisco Systems in s tem potrdilo status Cisco Silver Certified Partner za regijo JV Evrope.
SRC potrdil status Cisco Silver Certified Partner
SRC potrdil status Cisco Silver Certified Partner

Podjetje SRC je ponovno opravilo strog revizijski postopek podjetja Cisco Systems in s tem potrdilo status Cisco Silver Certified Partner za regijo JV Evrope.

SRC ima kot nosilec statusa Cisco Silver Certified Partner specializacije iz področij Advanced Unified Communications, Advanced Security in Advanced WLAN Technologies. Obenem je tudi Authorized Technology provider za videonadzorne sisteme. 22 Cisco certificiranih tehničnih in prodajnih strokovnjakov strankam zagotavlja vrhunske storitve z vseh področji omrežnih tehnologij v vseh fazah njihovega življenskega cikla.

V podjetju SRC smo prepričani, da bomo s pomočjo tega certifikata, ki dokazuje naše visoko tehnično znanje, dosedanjim in bodočim strankam še naprej nudili visoko kakovostne rešitve, ki jim omogočajo vodilna mesta v svojih panogah.

Podjetje SRC je eden največjih partnerjev podjetja Cisco Systems v Sloveniji. Uspešno sodelovanje s tem največjim svetovnim proizvajalcem komunikacijske opreme sega v sredo devetdesetih let, ko je bila podpisana prva partnerska pogodba.

SRC kot sistemski integrator pri uvajanju svojih rešitev uporablja najsodobnejše tehnologije podjetja Cisco Systems in jih s svojo ekipo izkušenih in certificiranih strokovnjakov uspešno implementira.

Strokovni tim komunikacijskega inženiringa, zavezan stalnemu razvoju na področju telekomunikacij, se permanentno izobražuje in pridobiva vedno višje ravni svojega specialističnega znanja, ki nam zagotavlja nudenje in podporo najsodobnejših IKT rešitev končnim uporabnikom oziroma naročnikom.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SRC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SRC d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

SRC logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SRC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več