Računalništvo, telefonija
28.08.2019 13:24

Deli z drugimi:

Share

Lexmark dodal direktorja, ki bo skrbel za dodatno rast poslovanja

Lexmark, vodilni svetovni proizvajalec rešitev za upodabljanje, je objavil, da bo novoustanovljeno mesto direktorja za razvoj poslovanja zasedel Tom Cavanagh. Slednji bo zgradil in vodil globalni oddelek za nov poslovni razvoj, ki bo zadolžen za iskanje novih priložnosti za rast podjetja na za Lexmark novih področjih. Cavanagh bo član izvršnega odbora družbe in bo neposredno poročal predsedniku Lexmarka in izvršnemu direktorju Allenu Waugermanu.
Lexmark dodal direktorja, ki bo skrbel za dodatno rast poslovanja
Lexmark dodal direktorja, ki bo skrbel za dodatno rast poslovanja

“Tom ima izkušnje in rezultate pri prepoznavanju tržnih priložnosti ter s prevzemom vodilne vloge pri določanju strategije in njenem izvajanju,” je dejal Waugerman in dodal: “Njegove izkušnje pri ustanavljanju novih poslov – v večjih korporacijah in samostojnih podjetjih – bodo neprecenljive, saj bo Lexmark rasel na področjih zunaj svojega osnovnega posla tiskanja in upodabljanja.”

Cavanagh prihaja v Lexmark iz podjetja Eastman Kodak Company, kjer je opravljal funkcijo podpredsednika in direktorja oddelka za stranke, vodil je tudi oddelek za rešitve intelektualne lastnine, osredotočen na napredne materiale in 3D-tiskanje. Pred tem je zgradil in opravljal funkcijo izvršnega direktorja dveh zagonskih podjetij: BuildLinks, ki gradbenim podjetjem zagotavlja storitve v oblaku za upravljanje gradnje; in Net32, spletnem podjetju, ki zagotavlja učinkovitost javnih naročil v dobavni verigi na področju zobozdravstva. Diplomiral je iz ekonomije na univerzi Niagara in opravil magisterij s področja poslovne administracije na univerzi Duke.


Nov oddelek bo skrbel za razvoj Lexmarkove poti na nova tržišča s poudarkom na novih prodajnih kanalih, ki nimajo opravka s tiskanjem. Cavanagh bo izkoristil svoje strokovno znanje in ocenil morebitne nakupe in prevzeme drugih družb.


“Navdušen sem, da se bom v tej novi vlogi pridružil Lexmarku,” je dejal Cavanagh in dodal: “Veselim se, da bom lahko izkoristil Lexmarkovo tehnološko znanje na novih področjih rasti podjetja.”


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več