Računalništvo, telefonija
07.03.2019 10:49
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Iskratel okrepil svoj položaj pri ustvarjanju gigabitne družbe v Nemčiji

Iskratel je s članstvom v enem izmed vodilnih združenj operaterjev širokopasovnih omrežij v Nemčiji, združenju BREKO, okrepil svojo navzočnost na nemškem širokopasovnem trgu. Operaterjem zagotavlja izboljšanje širokopasovnih storitev z uvedbo rešitev NG-PON, 5G in rešitev v oblaku brez menjave strojne opreme.
Iskratel je v Nemčiji zagnal lastni partnerski program, v katerem sodeluje z lokalnimi ponudniki širokopasovnih rešitev, med katerimi so ponudniki telekomunikacijskih rešitev, sistemski integratorji in podjetja za tehnično podporo.
Iskratel je v Nemčiji zagnal lastni partnerski program, v katerem sodeluje z lokalnimi ponudniki širokopasovnih rešitev, med katerimi so ponudniki telekomunikacijskih rešitev, sistemski integratorji in podjetja za tehnično podporo.

Iskratelova rešitev gigabitnega optičnega dostopa naslednje generacije namreč zadovoljuje povečanje povpraševanja po omrežnih nadgradnjah z minimalno motnjo v zagotavljanju storitev in hkrati tako rekoč neomejeno pasovno širino. Napredna dostopovna tehnologija GPON omogoča operaterjem inovativno rešitev, s katero se lahko kosajo z vedno večjimi zahtevami strank, hkrati pa jim ni treba menjati obstoječe infrastrukture.

To je še posebej koristno za operaterje, ki si želijo zagotoviti trajno optično infrastrukturo, ki v prihodnosti ne bo zastarala (mednje spada več kot 60 odstotkov članov združenja BREKO) in tako nadgraditi omrežja na gigabitne hitrosti, ob tem pa zmanjšati operativne in kapitalske stroške ter povečati donosnost naložb in zadovoljstvo strank.

Kristijan Melinc, vodja globalne prodaje pri Iskratelu, je povedal: »Pri Iskratelu razumemo, da so operaterji pred izzivom, kako izboljšati svoje storitve, zadostiti hitro naraščajoče zahteve strank in ustvariti nove prihodke. Zato smo razvili napredno platformo za optični dostop SI3000 Lumia, ki danes že dokazuje, da je vsestranska in da lahko deluje z vodilnimi ONT na trgu.«

S članstvom v združenju BREKO se je Iskratel pridružil več kot 300 vodilnim nemškim operaterjem alternativnih fiksnih širokopasovnih omrežij, ki pomagajo razvijati tehnologijo optičnega dostopa.V Nemčiji je največje slovensko IKT podjetje zagnalo tudi lastni partnerski program, v katerem sodeluje z lokalnimi ponudniki širokopasovnih rešitev na nemškem trgu, med katerimi so ponudniki telekomunikacijskih rešitev, sistemski integratorji in podjetja za tehnično podporo.

Iskratelovo platformo SI3000 Lumia in obsežen portfelj drugih širokopasovnih rešitev bo Iskratel predstavil tudi na sejmu Fiberdays19, med 25. in 28. marcem 2019, v kongresnem centru RheinMain v Wiesbadnu v Nemčiji.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Kontron, d. o. o.
Za več informacij so vam na voljo pri Kontron, d. o. o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Kontron, d. o. o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več