Računalništvo, telefonija
Tablični računalniki
10.02.2022 15:40
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lenovo tablični računalnik za ugodnih 250 evrov

Tudi vi menite, da so pametni telefoni v skoraj vseh pogledih zasenčili tablične računalnike? Poudariti je potrebno »v skoraj vseh pogledih«, saj so tablični računalniki za nekatere naloge in scenarije še vedno najboljša izbira. Če potrebujete večji zaslon za ustvarjanje, brskanje, gledanje vsebin, potem je klasičen telefon premajhen za vas. Zložljivi telefoni ponujajo večje zaslone, vendar so občutno dražja alternativa. Tako vam ostanejo samo še tablični računalniki, kjer je ponudba pestra in raznolika. Pri spletnem prodajalcu TomTop pa ravno poteka akcija za tablični računalnik Lenovo XiaoXin Pad Plus. Cena? 250,59 evrov. Kje? Na TEJ POVEZAVI.

Tablični računalnik Lenovo XiaoXin Pad Plus: kaj dobite za to ceno?

Gre za tablični računalnik, ki v diagonalo meri 11 palcev. V notranjosti se skriva Qualcomm Snapdragon 750G, ki bo skrbel za brezhibno delovanje aplikacij in večopravilnost tablice. Če boste želeli istočasno brskati po spletu, urejati dokument ali kaj podobnega, bo za to poskrbel zmogljiv Snapdragon procesor. Sodeluje v tandemu še z 6 GB sistemskega pomnilnika in shranjevalnim pogonom kapacitete 128 GB tipa UFS2.1 ROM. To je več kot dovolj za shrambo vseh najljubših aplikacij, filmov, glasbe in podobno.

Vgrajena baterija kapacitete 7700 mAh bo zadoščala za večdnevno uporabo. Na voljo je tudi podpora za hitro polnjenje QC 3.0. Za ogled vsebine bo poskrbel 11-palčni zaslon LCD, ki podpira ločljivosti do 2K. Zaslon si je prisvojil certifikat TÜV Rheinland in podpira 4096 stopenj občutljivosti na pritisk. Tablični računalnik poganja operacijski sistem ZUI 12.5, ki temelji na operacijskem sistemu Android 11. Gre za izredno odzivno platformo, ki bo poskrbela za dobro in predvsem enostavno uporabniško izkušnjo.

Tablični računalnik Lenovo XiaoXin Pad Plus ima kar štiri zvočnike JBL, ki poskrbijo za stereo zvok. Tablica razpolaga še s podporo za Dolby Atmos za ustvarjanje prostorskega zvoka. Kot pričakovano, imate na voljo še dvopasovni Wi-Fi in Bluetooth 5.1. Pri priključkih imate na voljo USB Type-C 3.1 in 4 zatiče POGO za polnjenje in povezovanje.

Vse to in še več dobite na TEJ POVEZAVI. Spletni prodajalec vam tablični računalnik Lenovo pošlje iz evropskega skladišča z brezplačno poštnino in brez dodatnih dajatev.

Tablica je na voljo tudi v nekoliko manj zmogljivi različici, ki je pa vseeno dovolj raznovrstna za nezahtevne uporabnike.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.
Vas zanima več iz te teme?
Lenovo tablični računalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več