Računalništvo, telefonija
20.03.2015 12:51
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

100 LEOcoinov brezplačno za bralce Računalniških novic

Vas zanima, kako lahko dobite brezplačno nekaj novih strank? Bi radi prejeli 100 LEOcoinov, nove kriptovalute povsem brezplačno?
Če imate podjetje, ne zamudite priložnosti!
Če imate podjetje, ne zamudite priložnosti!

Za vas imamo 3 odlična darila, ki jih velja izkoristiti. Prijava je povsem brezplačna in jo naše partnersko podjetje uredi za vas – postopek traja 5. min. Edini pogoj je, da imate podjetje, s. p., zavod ali drugo pravno obliko. Vsaka pravna oseba dobi omenjeno darilo, zato lahko delite ta prispevek vašim prijateljem in znancem.

Kaj so torej ta darila?

  • DARILO 1: Brezplačno dobite 100 LEOcoinov, torej 100 kovancev kripto valute, ki je sedaj vredna od 1 do 2 EUR, ko bo borza odprta 2. aprila, lahko cena bistveno naraste.
  • DARILO 2: Brezplačno se lahko promovirate preko portala v Sloveniji ali v tujini – preko 120.000 podjetnikov po vsem svetu je že registriranih.
  • DARILO 3: Brezplačno dobite LEOcoin denarnico in začnete razmišljati o novi kriptovaluti dovolj zgodaj, kajti eni napovedujejo kar veliko prihodnost omenjenim valutam.

Trenutno je LEOcoin edina resna protiutež Bitcoinu. Bitcoin je na borzi vreden cca 247 EUR. V kolikor bo taka vrednost tudi za LEOcoin, se vam splača izpolniti par podatkov. Vendar v tem trenutku ne moremo vedeti točne vrednosti, ker jo določa trg, zato ne bi radi dajali lažnih pričakovanj. Glede na to, da ni tveganja, pa velja zares poskusiti – morda pa bo vrednost za kovanec še celo višja kot pri Bitcoinu.

S prijavo se torej registrirate kot podjetje, ki lahko nato sprejema LEOcoine, hkrati pa prejmete 100 LEOcoinov popolnoma brezplačno.

Koristne povezave

Kako računovodsko umestiti brezplačne kovance v vaše podjetje?

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj je LEO coin?

(Oglasno sporočilo)


Rok za prijave za 100 brezplačnih LEOcoinov je potekel 25. 3. 2015.


Prijavi napako v članku