Računalništvo, telefonija
09.06.2020 13:50
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zmogljiva Android večpredstavnostna naprava za manj kot 40 evrov

Zmogljiva Android večpredstavnostna naprava za manj kot 40 evrov
Zmogljiva Android večpredstavnostna naprava za manj kot 40 evrov

Poznate večpredstavnostne naprave za domači kino? H6 Smart TV Box temelji na osnovi operacijskega sistema Android. Ima 4GB sistemskega pomnilnika, za shranjevanje podatkov pa je na voljo 32GB notranjega pomnilnika. Kljub vsestranski uporabnosti in zmožnosti predvajanja video vsebin ločljivosti 4K (oziroma 6K pri 30fps, 4K pri 60fps) zanj ne boste odšteli celega premoženja.

Večpredstavnostna naprava H6 Smart TV Box je kljub nizki ceni izredno zanimiva. Poganja jo procesor Allwinner H6 Quad core A53 CPU in je opremljena z grafično kartico Mali-T720 GPU. Podpira predvajanje visokoločljivih vsebin do formata 4K. Ker je na napravi nameščen mobilni operacijski sistem Android 9.0, bomo nanjo lahko namestili bogato paleto programov prek portala Google Play, vključno z igrami.

Ker večpredstavnostna naprava H6 Smart TV Box meri le 17,8 x 11,2 x 7,3 cm, bo ob televiziji zlahka našla svoj prostor. Z daljincem boste lahko upravljali z večino funkcij. Če česa ne boste mogli, za upravljanje na box priključite miško, ki po besedah prodajalca nudi boljšo uporabniško izkušnjo.

Za H6 Smart TV Box boste v akcijski ponudbi odšteli le 38,69 evra. Na povezavi lahko preberete tudi več specifikacij. Ponudba je na voljo do konca junija 2020. Ker ga boste dobili iz skladišča v Nemčiji, nanj tudi ne boste čakali celo večnost, poleg tega vam tudi ne bodo zaračunali stroškov carine.


Prijavi napako v članku