Slika, tv, avdio
Poslovne rešitve
30.05.2024 15:12
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Želite res dobro sliko? Prostostoječa projekcijska platna Orion King

Privlačne predstavitve in vizualni prikazi so, predvsem v poslu, veliko bolj učinkoviti kot zgolj besede. A tudi vizualni prikaz mora biti prepričljiv, za to pa moramo najprej imeti kakovostno opremo.
Foto: Ligra
Foto: Ligra

Seveda moramo imeti dober projektor, a prav tako pomembno je tudi kakovostno projekcijsko platno, saj je površina, na katero projiciramo, bistvenega pomena za kakovost slike. Zato je projekcijsko platno nepogrešljiv pripomoček.

Prostostoječa projekcijska platna Ligra Orion King ponujajo vrhunsko stabilnost, robustnost in prenosljivost, zaradi česar so idealna izbira za vsakodnevno profesionalno uporabo. Ne glede na to, ali gre za komercialne prostore, hotele, sejne sobe ali izobraževalne centre, ta platna zagotavljajo vrhunsko izkušnjo projiciranja.

Visokokakovostno »MATT WHITE« platno in črni robovi

Projekcijska platna Orion King so izdelana iz visokokakovostne »MATT WHITE« tkanine. Ta material omogoča izjemno jasnost in enakomernost projicirane slike, kar je ključnega pomena za profesionalne predstavitve.

Vsa platna Ligra Orion King imajo črne robove širine 3 centimetre, kar izboljša naše dojemanje prikaza projiciranih podob oziroma slike. Črni robovi povečujejo kontrast in omogočajo boljšo osredotočenost na vsebino predstavitve.

Jekleno ohišje in stojalo

Ohišje platna je izdelano iz 2 milimetra debelega jekla s šestkotnim presekom, kar zagotavlja izjemno trdnost in vzdržljivost. Ohišje je prekrito z epoksi premazom v sijoče črni barvi – tako sta zagotovljena estetski videz in dodatna zaščita pred prekomerno obrabo. Konci ohišja so izdelani iz robustnega ABS materiala.

Samo stojalo je izdelano iz črno lakiranega jekla, tako da si lahko obetamo dolgo življenjsko dobo izdelka. Ena izmed ključnih prednosti stojala je možnost 360-stopinjske rotacije, kar omogoča optimalno postavitev platna praktično kjerkoli. Stojalo ima podporni drog s priročnim ročajem in zatiči na višinah 70, 99, 105, 113, 133,5 in 144 centimetrov. To omogoča prilagoditev višine platna glede na potrebe prostora in občinstva. Poleg tega je stojalo opremljeno z nedrsečo podlago.

Nikoli več popačena slika

Ena izmed najbolj inovativnih lastnosti Orion King projekcijskih platen je sistem proti trapeznemu učinku (anti-keystone). Ta sistem omogoča nagibanje platna za do 15° in ob tem odpravlja popačenja slike, ki nastanejo zaradi nepravilnega kota projiciranja. To je še posebej uporabno v situacijah, kjer platno ni mogoče postaviti neposredno nasproti projektorja.

Nešteto možnosti uporabe

Liigra Orion King projekcijska platna so zasnovana z mislijo na profesionalno uporabo. Njihova robustna konstrukcija in enostavna prenosljivost omogočata veliko paleto možnosti uporabe. Idealna so za predstavitve izdelkov, poslovne sestanke in konference. V hotelih jih lahko uporabljate za seminarje in različne dogodke, na katerih je potrebna kakovostna vizualna podpora. V sejnih sobah so projekcijska platna nepogrešljiv pripomoček za predstavitve in diskusije. Potem so tu še izobraževalni centri z izobraževanji, delavnicami in tečaji, kjer je pomembno, da je slika jasna in dobro vidna iz različnih kotov.

Platna so na voljo v različnih velikostih, od najmanjšega Liigra Orion King, ki meri 150 x 150 centimetrov, preko 180 x 180 in 213 x 213, pa do 244 x 244 centimetrskega velikana.

Njihova stabilnost, robustnost in možnost prilagoditve višine ter kota projiciranja jih postavljajo v sam vrh izbire za profesionalne uporabnike.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
ročna projekcijska platna

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več