Računalništvo, telefonija
19.09.2019 11:15
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Želite nuditi storitve gostovanja, pa ne želite imeti opravka s strežniki?

Recimo, da imate podjetje ali agencijo in želite svojim strankam ponuditi storitve gostovanja. Nudili bi jim sicer uporabniško podporo, a vas skrbi vzdrževanje strežnikov, saj nimate znanj sistemskega administratorja. Rešitev je reseller gostovanje.
Želite nuditi storitve gostovanja, pa ne želite imeti opravka s strežniki?
Želite nuditi storitve gostovanja, pa ne želite imeti opravka s strežniki?

Reseller gostovanje je torej najbolj primerno za podjetja ali agencije, ki gostovanja sicer želijo nuditi, a z vzdrževanjem strežnikov nočejo imeti opravka. Če se najdete v opisu, je za vas pravi naslov SI-SHELL.

Vsi njihovi strežniki vsebujejo vsaj SSD pospešene trde diske namenjene enterprise uporabnikom, kjer se podatki začasno zapisujejo na flash spominske čipe. S tem se hitrost delovanja zelo približa SSD trdim diskom, ki jih uporabljamo na strežnikih za premium in VPS gostovanja.

Enostavno upravljanje, prilagodljivost, varnost …

Gostovanje pri SI-SHELL boste lahko upravljali z najpopularnejšo nadzorno ploščo cPanel. Ta omogoča dostop do datotek, podatkovnih baz, e-poštnih naslovov, rezervnih kopij in drugih pomembnih funkcij.

Vsa spletna gostovanja omogočajo hitro aktivacijo brezplačnega Let’s Encrypt SSL certifikata, ki si ga lahko nastavite sami brez dodatnih stroškov z le nekaj kliki. Povezava med strežnikom in obiskovalci bo pri SI-SHELL varna.

Pozabili niso niti na razvijalce. Vsi paketi imajo namreč možnost SSH dostopa in uporabo GIT orodja, ki vam bodo olajšali programiranje in razvoj spletnih strani in aplikacij. Prav tako vsi strežniki bazirajo na priznanem operacijskem sistemu CloudLinux, ki poleg svoje varnosti zagotavlja visoko prilagodljivost in lažje upravljanje.

Za namestitev vseh popularnih aplikacij (WordPress, Joomla, Magento, Prestashop in drugih več kot 440 sistemov) uporabljajo orodje Softaculous, ki z nekaj kliki enostavno pripravi delujočo različico na vaši domeni.

Paketi po vaši meri

Pri SI-SHELL ponujajo različne pakete, od XS z do 50 domenami, 10 GB prostora, neomejenim prenosom in neomejenim številom baz, pa vse do XL paketa za najzahtevnejše. Ta nudi neomejeno domen, 90 GB prostora in prav tako neomejen prenos in neomejeno baz.

Vsi paketi pa vsebujejo:

 • Neomejeno parkiranih domen
 • Neomejeno e-poštnih računov
 • Neomejeno FTP računov
 • Neomejen prenos podatkov
 • Spletna e-pošta
 • SMTP, IMAP, POP3 dostop
 • Anti-SPAM in Antivirus zaščita
 • DNS urejevalnik
 • CloudLinux
 • CageFS
 • ModSecurity
 • Izbira PHP 4.4 – 7.2
 • MySQL / MariaDB
 • Oddaljeni MySQL dostop
 • phpMyAdmin
 • Brezplačni Let’s Encrypt SSL
 • Možnost SSH / SFTP dostopa
 • CRON opravila
 • .htaccess podpora
 • Spletno urejanje datotek

Uradni partner podjetij VMware in Microsoft

Vaše spletno gostovanje aktivirajo takoj po naročilu. Rezervne kopije hranijo 15 dni, obnovo pa lahko sprožite sami kar iz nadzorne plošče. So zanesljiva in preverjena ekipa strokovnjakov, ki vas ne bo pustila na cedilu ob potrebi po podpori ali vprašanjih, hkrati pa so uradni partner podjetij VMware in Microsoft.

Posebna ponudba

Cene SI-SHELL so fiksne in se ne spreminjajo. Tako se cena njihovih storitev po prvem letu ne bo dvignila, kakor ste morda navajeni pri katerih drugih ponudnikih. Lahko pa dobite ob naročnini za daljša obdobja dodatne popuste (od 4 % za 3 mesece do 30 % za 3 leta).

Ob tem lahko do konca septembra izkoristite akcijo, ki vsem tem popustom za daljša obdobja doda še 15 % – s promo kodo PROMO15SEP.

Mnenja njihovih uporabnikov lahko preberete na povezavi: https://www.si-shell.net/mnenja-uporabnikov ali obiščete njihov Facebook profil.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI-SHELL
Za več informacij so vam na voljo pri SI-SHELL
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI-SHELL? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več
Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Karierni portal Optius.com Optius.com je eden izmed večjih karierno zaposlitvenih portalov v Sloveniji. Že enajsto leto ga upravlja in sooblikuje strokovna ekipa, katere poslanstvo ... Več