Življenjski slog
Poslovne rešitve
26.01.2023 08:02
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zdaj je pravi čas za vpis na ERUDIO

Izobrazba posameznika je ključ do uspeha in zadovoljstva na poslovnem in zasebnem področju. Odpira nam nova vrata, danes pa je bolj kot kadarkoli pomembno, da svoje znanje dopolnjujemo in nadgrajujemo.
Ne glede na to, ali so vam bolj všeč tradicionalne predavalnice ali ste bolj naklonjeni online študiju, je študij na ERUDIO definitivno vaša najboljša izbira.
Ne glede na to, ali so vam bolj všeč tradicionalne predavalnice ali ste bolj naklonjeni online študiju, je študij na ERUDIO definitivno vaša najboljša izbira.

Morda je prva asociacija na sodobno družbo, v kateri živimo, kronično pomanjkanje časa. Vsi se nenehno ženemo za opravki, pa naj bodo ti službene ali zasebne narave. Tako ob vsej dnevni dinamiki še pomisliti ne uspemo na dodatno izobraževanje.

Online izobraževanje – zakaj pa ne?

Nekatere izobraževalne ustanove so se temu že pred leti prilagodile in imajo danes utečen program študija, ki je prilagojen posameznikom v časovnih stiskah, da lažje usklajujejo službene, družinske in študijske obveznosti. Ne glede na to, ali so vam bolj všeč tradicionalne predavalnice ali ste bolj naklonjeni online študiju, je študij na ERUDIO definitivno vaša najboljša izbira, saj imajo pripravljene različne možnosti izobraževalnih programov in si tako lahko izberete tistega, ki vam je pisan na kožo.

Vas zanima zasebna gimnazija, srednja šola za odrasle, višja šola ali visoka šola? Na ERUDIO imajo na voljo veliko število programov, med katerimi lahko izbirate, študij pa prilagodite tako, kot vam najbolj ustreza.

Ker izobraževanje vstopa v novo dobo in sledi digitalizaciji na vseh področjih, se lahko odločite tudi za online izobraževanje. Odkar fizična prisotnost v predavalnicah ni več edina možnost, so e-predavalnice in učenje na daljavo za marsikoga, ki mu fizične prisotnosti obveznosti ne dopuščajo, edina možnost. Online izobraževanja na ERUDIO izvajajo že vrsto let, saj so se že pred pandemijo zavedali njegovega pomena in prednosti, ki jih prinaša študentom.


Kaj je o študiju povedala študentka ERUDIO Visokošolskega središča

»Za študij trajnostnega turizma na Erudio sem se odločila že v srednji šoli. Predvsem zato, ker sem iskala nadaljnje šolanje, ki bi mi omogočalo, da bi bila doma in poleg študija tudi delala. Med študijem na Erudio pridobivam ogromno znanja, ki ga uporabljam pri delu v našem kampu. Študij na Erudio bi priporočala prav vsem, še posebej pa tistim s pomanjkanjem časa.« Katarina Fatur, študentka dodiplomskega študijskega programa Trajnostni turizem


Ne zamudite: informativni dnevi 17. in 18. februarja

Najboljši način, da spoznate možnosti, ki vam jih nudi določena izobraževalna ustanova, so informativni dnevi. Praviloma dvakrat na leto imate tako možnost iz prve roke izvedeti, kako šolanje poteka, kakšne so možnosti kasnejše kariere in še vrsto drugih informacij. Na ERUDIO vas letos pričakujejo 17. in 18. februarja. Izvedeli boste vse, kar ponuja njihov širok izbor izobraževanj. Na spletni strani www.erudio.si se že zdaj lahko informativno prijavite na program, ki vas zanima. Informativni dnevi potekajo tako v fizični obliki kot online prek spleta. Pri vsakem programu vas bodo o načinu poteka pravočasno obvestili.

Nov dodiplomski program na visoki šoli: Gerokineziologija

Na ERUDIO nenehno rastejo in ne počivajo na lovorikah. Zato so za študijsko leto 2023/2024 pripravili NOV dodiplomski študijski program Gerokineziologija. Veda se ukvarja s proučevanjem človeka v gibanju in vpliva različnih vadb ali aktivnosti na telo in njegovo delovanje. Po dokončanem študiju boste lahko sodelovali na širokem spektru področij, kot so medicina, profesionalni šport, ergonomija, organizacija delovnih mest, rehabilitacija…

Študij temelji na sodobnem in uveljavljenem epistemološkem pristopu, ki poudarja kompleksnost in raznolikost področij kineziološke prakse, kjer je združevanje dognanj več disciplin nujno.

Več o načinu izobraževanja, pogojih za vpis, predmetniku, šolnini, kariernih možnostih programa Gerokineziologija najdete na povezavi.

Prihodnost je v informatiki

»Tisti, ki imajo danes izobrazbo povezano z računalništvom, imajo delovno mesto zagotovljeno,« pogosto slišimo. In resnica ni daleč od tega. Danes je vse tako ali drugače povezano z računalništvom, digitalizacijo … Splošno znano je, da delo informatika sodi med najbolj iskane poklice na trgu dela tako v Sloveniji, kot tudi v tujini. Za prihodnost se informatiku z ustreznimi znanji ni treba bati, saj je povpraševanje po teh profilih precej večje od ponudbe.

Skozi študij informatike na ERUDIO se boste naučili, kako vzpostaviti informacijsko omrežje, kako oblikovati spletne strani, vzdrževati sistemsko in programsko opremo. Poleg teh pa boste pridobili tudi še številka druga uporabna informacijska znanja. Kot je značilno za vse programe, ki jih ponuja ERUDIO višja strokovna šola, tudi program Informatika temelji na praktičnem delu s predavatelji iz stroke, tako da od študija »odnesete« kar največ znanja, ki vam bo še kako koristilo pri delu v praksi.

Več o načinu izobraževanja, pogojih za vpis, predmetniku, šolnini, kariernih možnostih programa Informatika najdete na povezavi.


Kaj so povedali o študiju študenti ERUDIO Višje strokovne šole?

»Študij mi je bil zelo všeč zaradi zanimivih in uporabnih učnih vsebin, strokovnih in prijaznih profesorjev in možnosti opravljanja študijske prakse v tujini.« – Andreja Murko, program: Gostinstvo in turizem

»Moji vtisi glede študija so zelo pozitivni. Možnost študija moje stroke je potekalo strokovno in zelo kvalitetno. Profesorji so bili kooperativni in vsa strokovna snov se je lepo prilagodila tudi za delo na daljavo. Takšen način šolanja priporočam vsem, ki jim dejansko primanjkuje časa za logistiko in klasično študiranje. Prilagajanje svojim zmožnostim je v tem primeru idealno. Hvala vam Erudio!« – Urška Rožič, program: Gradbeništvo

»S študijem na ERUDIO sem zelo zadovoljen, še posebno, ker mi je bila dana možnost spremljanja predavanj in opravljanje izpitov od doma, kar je bila ob celodnevnem delu edina možna opcija.« – Goran Maravić, program: Varstvo okolja in Komunala


Postanite karkoli si želite

Na ERUDIO je možnosti za pridobitev izobrazbe skoraj neskončno. Poleg srednje šole, višje in visoke šole ter zasebne gimnazije se lahko vpišete tudi v »international school«. Spisek vseh programov pa je pester in raznolik. Na srednješolski stopnji vam ponujajo 16 različnih programov. V šolskem letu 2023/24 pa bodo ponovno odprli možnost vpisa na program Kozmetični tehnik. Na višješolski stopnji pa imajo za vas pripravljenih kar 12 različnih izobraževalnih programov.

ERUDIO Visoka šola vpisuje v dodiplomske programe Podjetništvo in mednarodno poslovanje, Trajnostni turizem ter že omenjen nov program Gerokineziologija. Poleg tega lahko študij nadaljujete na podiplomskih študijskih programih Podjetnišvo in mednarodno poslovanje ter Poslovanje in trajnostni turizem.

Več informacij in prijava na informativne dneve, ki potekajo 17. in 18. februarja >>> TUKAJ.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
izobraževanje


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok kartami ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več

FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE (FIŠ)

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več