Računalništvo, telefonija
27.08.2021 14:20
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zaposlujejo XLAB, SAOP, Dinit, Iskratel, ADM Adria …

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!

Podjetja stremijo k avtomatizaciji vseh poslovnih procesov, kar pomeni, da so najbolj iskani kadri prav IT strokovnjaki. Če spadate v to skupino, potem si oglejte naslednja prosta delovna mesta.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

Z navdušenjem avtomatiziraš vse, kar se da avtomatizirati? Krotiš kompleksne IT infrastrukture? Vnašaš red v velike podatkovne centre? S strastjo razvijaš orodja, ki jih uporabljajo vodilna svetovna podjetja? Te veseli sodelovanje v odprtokodnih skupnostih? Delo z največjim odprtokodnim podjetjem na svetu? Pridruži se mednarodni ekipi kot razvijalec zalednih sistemov (m/ž).

SAOP je vodilni ponudnik programskih rešitev za podjetja, računovodske hiše in javne ustanove. Leta 2004 so razvili Minimax, ki je eden prvih in danes najbolj priljubljen spletni računovodski program. Širijo ekipo razvojnikov in C# programerjev (m/ž), ki v mednarodnem okolju že vrsto let ustvarjajo vodilno poslovno rešitev Minimax.

V svoje vrste vabijo tudi .NET C# arhitekta programerja (m/ž) z zaželenimi vsaj 4 leta delovnimi izkušnjami z razvojem programske opreme. Pričakujejo tudi dobro poznavanje C# in ASP.NET (Core) MVC orodja, T-SQL, Javascript/Typescript, HTML, CSS in podobno.

Zaradi prenove produktov širijo ekipo naših 8 Scrum teamov, ki že vrsto let ustvarjajo vodilne poslovne rešitve za najrazličnejša podjetja, računovodske hiše in javne organizacije v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji.

Dinit Card Services je podjetje, ki nudi celovite in napredne storitve na področju procesiranja kartic in plačil. Zaradi širitve ekipe in prevzema novih odgovornosti ter zadolžitev znotraj švicarske bančne skupine Cornèr Group vabijo v ekipo več »full stack« in »backend« Java razvijalcev (m/ž). Delo obsega načrtovanje, razvoj in vzdrževanje bančnih aplikacij, predlaganje sprememb in izboljšav ter sodelovanje s poslovnimi analitiki pri analizi in pripravi aplikativnih rešitev.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Podjetje ADM Adria v svoje vrste vabi računalniškega inženirja/programerja (m/ž) s potrebnimi tehničnimi znanji. Kandidat mora dobro poznati sistem Sharepoint, SQL, razumevanje podatkovnih baz in objektnega programiranja ter osnov različnih programskih jezikov.

creaplus_logotip

V družbi CREAplus iščejo talentirane sodelavke in sodelavce, ki razumejo potrebe njihovih naročnikov na področju IT ter jih s sodobnimi tehnologijami in programskimi rešitvami znajo zadovoljiti. V ekipo, ki dela na večjem projektu razvoja programske opreme po meri stranke za mednarodnega naročnika, vabimo izkušenega razvijalca ali razvijalko. Pri razvoju programske opreme uporabljamo tehnologije, kot so .NET Core, C#, C++, Angular/JavaScript ipd.

Epilog doo_logotip

V Epilogu širijo ekipo. Zaposlijo senior backend razvijalca (m/ž). Iščejo motiviranega, zanesljivega in samoiniciativnega novega člana ekipe, ki ima izkušnje z razvojem v Spring framework, s Cloud rešitvami (AWS) in Kubernets tehnologijo.

V hitro rastočem podjetju ZUUM zaradi širitve poslovanja vabijo v svojo ekipo večje število razvijalcev programske igralniške opreme (m/ž). Ste kreativni, inovativni in agilni ter si želite pridobivati znanje v dinamični mladi ekipi, kjer sta pomembna pozitiven odnos ter želja po strokovnem in osebnem razvoju?

Iskratel_logotip

Podjetje Iskratel zaradi povečanega obseda dela išče večje število inženirjev. Iščejo razvojnega inženirja za materialno opremo (m/ž), ki bo prevzel vodenje razvoja analognih in digitalnih elektronskih slopov in naprav. Kot pogoj za zaposlitev navajajo razumevanje delovanja elektronskih sklopov, znanje uporabe merilnih orodij in izkušnje z uporabo ECAD orodij.

V svojo izkušeno ekipo želijo dodati še razvojnega inženirja za programsko opremo (m/ž), ki bo prav tako zadolžen za razvoj, a na nekoliko drugačnem področju. Vaša naloga bo razvoj nizkonivojske programske opreme, gonilnikov in testnih programov ter analiza zahtev in priprava tehničnih rešitev.

Priložnost za delo ponujajo tudi senior in junior razvojnemu inženirju za programsko opremo, čigar naloge obsegajo dokumentacija razvojne kode, vzdrževanje dokumentacije ter komponent. Delo poteka v njihovih mariborskih pisarnah.

Ekipo širijo tudi na področju širokopasovnih omrežij z razvojnim inženirjem DevOps (m/ž). Vaša odgovornost bo testiranje produktov, postavljanje in vzdrževanje testnih okolij ter razvoj in pisanje tehnične dokumentacije. Prijavi se še danes!

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več