Zlati partner

Prodajalec v veleprodaji (m/ž)

V podjetju Bonajo d.o.o. iščejo prodajalca v veleprodaji.

Podjetje Bonajo d.o.o. je priznana distribucijska firma, ki išče izkušenega prodajalca za delo s poslovnimi partnerji. Tvoja prednost naj bo strokovna komunikacija in brezhibno sodelovanje z obstoječimi ter pridobivanje novih partnerjev. Iščemo prodajalca, ki ima dobro poznavanje trga, je strokoven, prijazen ter organiziran.

Ključne lastnosti, ki jih iščemo pri kandidatu:

 • Prijaznost: Verjamemo v pomembnost prijaznega odnosa do naših poslovnih partnerjev, zato je prijaznost temeljna lastnost, ki jo cenimo pri naših prodajalcih.
 • Pozitivnost: Širjenje pozitivne energije je ključno za ustvarjanje uspešnega delovnega okolja in ohranjanje dobrih odnosov s partnerji.
 • Nekonfliktnost: Zmožnost reševanja konfliktnih situacij na strokoven in konstruktiven način je pomembna za zagotavljanje uspešnega sodelovanja s partnerji.
 • Sposobnost individualnega in teamskega dela: Iščemo kandidata, ki se dobro znajde tako v samostojnem delu kot tudi pri sodelovanju z ostalimi člani ekipe ter partnerji.
 • Energija, pozitivnost, volja do dela, samoiniciativnost, odgovornost, samostojnost, prilagodljivost: Verjamemo, da so te lastnosti ključne za dosego zastavljenih ciljev in uspešno izvajanje prodajnih aktivnosti.

Ponujamo vam:

 • Odlično delovno okolje: Pri nas boste delali v stimulativnem okolju, kjer se cenijo vaša strokovnost in prizadevanja.
 • Antistresno delovno okolje: Verjamemo v uravnoteženo delo in prosti čas ter vam omogočamo delo brez pretirane obremenitve.
 • Delovni čas od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure: Za zagotavljanje ravnotežja med delom in zasebnim življenjem smo določili reden delovni čas.
 • Redna plača + stimulacija: Ponujamo konkurenčno plačilo, ki je redno izplačevano, poleg tega pa tudi stimulacijo za dosežene prodajne rezultate.
 • Prijeten team, prijateljski odnosi: Pri nas boste del ekipe, ki gradi prijateljske odnose in si medsebojno pomaga pri doseganju skupnih ciljev.
 • Možnost napredovanja: Zavedamo se pomembnosti osebnega in poklicnega razvoja, zato vam nudimo možnosti za napredovanje v skladu z vašimi sposobnostmi in cilji.

Če verjamete, da ustrezate opisanim zahtevam in si želite pridružiti dinamični ekipi Bonajo d.o.o., vas vabimo, da nam pošljete svoj življenjepis in motivacijsko pismo na zaposlitev@bonajo.si. Veselimo se vašega sodelovanja!


Deli z drugimi:
Share
Pošta:
1290 Grosuplje
Način dela:
Redno
Št. delovnih mest:
1
Lokacija dela:
Grosuplje

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Vpišite vaš email in 1x tedensko vas obvestimo o novih oglasih.


Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več
Zlati partner

CAMINCAM d.o.o.

Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 02 882 92 14
VRHUNSKA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROGRAMIRANJE CNC STROJEV, MERILNE OPREME IN ROBOTOV Več kot 30 let izkušenj strokovnjakov v podjetju Camincam, d. o. o., zagotavlja programsko opremo ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več