Telefoni
07.07.2019 13:40

Deli z drugimi:

Share

Zanimivi Xiaomi Mi 9T končno prispel v Evropo!

Pametni mobilni telefon Xiaomi Mi 9T navdušuje tudi z izskočno spletno kamero.
Pametni mobilni telefon Xiaomi Mi 9T navdušuje tudi z izskočno spletno kamero.

Verjetno je že marsikomu znano, da se relativno poceni izdelki podjetja Xiaomi na področju pametnih mobilnih telefonov Android lahko brez težav kosajo z izdelki vodilnih podjetij. Zato vas bo zagotovo razveselila novica, da je v evropskem prostoru končno naprodaj model Xiaomi Mi 9T, ki se na azijskem trgu že nekaj časa trži pod oznako Redmi K20. Tu namreč gre za napravo, ki za malo denarja ponuja veliko, po mnenju številnih poznavalcev pa gre tu celo za odličnega konkurenta telefonu OnePlus 7.

Pametni mobilni telefon Xiaomi Mi 9T vas zagotovo ne bo razočaral, saj je opremljen z nadvse zanimivo strojno opremo. Ta namreč razpolaga z zaslonom AMOLED ločljivosti FHD+ s 16,2-centimetrsko oziroma 6,39-palčno diagonalo, procesorjem Qualcomm Snapdragon 730, šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 128 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov. Glavni fotoaparat ponuja ločljivost 48 milijonov slikovnih točk (slikovno tipalo Sony IMX582), telefotoaprat ločljivost osem milijonov slikovnih točk in širokokotni fotoaparat ločljivost 13 milijonov slikovnih točk, medtem ko je spletna kamera opremljena s slikovnim tipalom ločljivosti 20 milijonov slikovnih točk.

Nadvse zanimivi pametni mobilni telefon Xiaomi Mi 9T razpolaga še z baterijo kapacitete 4.000 miliamper ur s sistemom hitrega polnjenja. Tu za nameček najdemo še priključek USB-C in 3,5-milimetrski vhod za slušalke, medtem ko je zaslon pred poškodbami zaščiten s steklom Gorilla Glass 6. Pametni mobilni telefon Xiaomi Mi 9T v evropskem prostoru ni pretirano drag, saj je zanj v prosti prodaji treba odšteti okoli 430 evrov.


Prijavi napako v članku