Računalništvo, telefonija
24.12.2018 15:05
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanimiva pametna ura za zgolj 20,59 evrov

Športna ročna ura Cafago Zeblaze VIBE 4 je lahko vaša že za 20,59 evrov.
Športna ročna ura Cafago Zeblaze VIBE 4 je lahko vaša že za 20,59 evrov.

Nekateri si ne morejo več predstavljati življenja brez pametne ročne ure, drugi šele razmišljajo o nakupu. A dejstvo je, da s svojimi prednostmi in priročnostjo že trkajo na vhodna vrata mnogih izmed nas. Na njihovih majhnih zaslonih lahko pregledujemo pošto, klice, spremljamo dnevne aktivnost, pa tudi, kako smo spali in še in še.

Če še nimate lastne pametne ročne ure, ima spletni trgovec Cafago rešitev za vas. V ponudbo je namreč ponudilo pametno ročno uro Zeblaze VIBE 4, ki jo odlikuje odlična izdelava in inteligentna tehnologija. Je vodoodporna, z njo se boste lahko brez težav potopili do 50 metrov globine. Ura prikazuje čas s pomočjo klasičnih analognih kazalcev, spremlja vaše gibanje v realnem času ter sledi vašim dnevnim aktivnostim in vadbi. Ponoči spremlja vaše spanje in vam nato ponudi samodejno analizo.

Pametna ročna ura Zeblaze VIBE 4 seveda nudi pregled tudi nad prejetimi telefonskimi klici in sporočili (če je povezana s pametnim mobilnim teflonom preko modrozobe povezave), tako da nikoli ne boste zamudili pomembnih zadev. Ura je seveda združljiva z mobilnimi operacijskimi sistemi Android in iOS. Vse uporabne informacije pa so prikazane na zaslonu s premerom 3,14-centimetrov oziroma 1,24-palcev.

Pametna ročna ura Zeblaze VIBE 4 je na voljo na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-j3428b.html?aid=novice. Ta bo naša za zgolj 20,59 evrov in sicer z uporabo promocijske kode »CC428« (brez narekovajev), ki jo moramo vnesti pred zaključkom nakupa. Pametna ročna ura Zeblaze VIBE 4 je po promocijski ceni na voljo do konca januarja 2019.


Prijavi napako v članku