Računalništvo, telefonija
14.09.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Zanesljiva zaščita s PowerWalker UPS

.. Doma ali v pisarni, v podatkovnem centru ali v industriji. PowerWalker ponuja UPS za vsako aplikacijo in za vsak scenarij ..
Zanesljiva zaščita s PowerWalker UPS
Zanesljiva zaščita s PowerWalker UPS

Serija CW

PowerWalker VI 1100-3000 CW je napredna interaktivna serija UPS (brezprekinitveni sistem napajanja) naprav s čistim sinusnim izhodom. Ta serija v kombinaciji s funkcijo AVR za stabilizacijo napetosti zagotavlja stabilno napajanje na priključeni opremi med izpadom električne energije ali nihanjem napetosti.

Čeprav je ta UPS zasnovan za domačo in pisarniško rabo, bo učinkovito varoval tudi bolj občutljive omrežne naprave ter računalniške sisteme višjega cenovnega razreda.

Programirane vtičnice, LCD zaslon in zunanji priključek konektorja predstavljajo visoko stopnjo funkcionalnosti in prilagodljivosti, kar v podobnih rešitvah na trgu najdemo bolj poredko.

Poleg tega omenjena serija ponuja številne možnosti, kot je USB s programsko opremo ali brez nje (HID) ali celo komunikacijo preko omrežne kartice (SMNP).

Smart PoE Li-Ion UPS

PowerWalker Smart PoE UPS je kompaktna naprava, zasnovana posebej za zaščito PoE (Power over Ethernet oziroma napajanje preko etherneta) kamere pred izgubo povezave.

Zakaj izbrati decentralizirano rezervno rešitev? Kar zadeva namenske varnostne in nadzorne sisteme, jim preglavic ne povzročajo zgolj naključni dogodki, kot so na primer izpadi elektrike in težave z omrežjem, pripravljeni morate biti tudi na zlonamerne napade.

S Smart PoE UPS, ki se napaja iz PoE kabla, lahko zaščitite vsako kamero svojega doma ali pisarne posebej oziroma izbrane kamere na kritičnih lokacijah, kar omogoča namestitev tik ob PoE kameri.

Serija R1U

PowerWalker VI R1U ponuja izredno tanek dizajn, ki je na trgu edinstven. Tako bo naprava zasedla zelo malo prostora, še bolj pomembno za uporabnike pa je, da jo boste lahko namestili nekam, kamor je prej niti slučajno niste mogli. Z 21,6 centimetra globine jo lahko vgradite celo v zelo kompaktno omaro.

Glede na dejstvo, da se ventilator v normalnem načinu delovanja popolnoma izklopi in se LCD zaslon samodejno zatemni, ne pretirana glasnost oziroma zvok nasploh, ne svetloba ne bosta motila vaše izkušnje. HID podpora za USB bo omogočila komunikacijo z NAS brez dodatnih težav z združljivostjo.

Acord-92, vaš lokalni partner

Acord-92 d.o.o. je PowerWalkerjev partner v Sloveniji, ki omogoča lokalno dostavo in podporo pri izbiri najustreznejšega UPS sistema za vas. (P.R.)


Prijavi napako v članku