Računalništvo, telefonija
24.04.2020 20:00

Deli z drugimi:

Share

Zagotovite zaposlenim varne povezave za delo od doma

.. Pandemija koronavirusa je marsikatero podjetje prisilila v vpeljavo dela od doma oz. dela na daljavo ..
Požarni zidovi Sophos XG podjetjem omogočajo enostavno vzpostavitev varnih VPN povezav.
Požarni zidovi Sophos XG podjetjem omogočajo enostavno vzpostavitev varnih VPN povezav.

Za zagotovitev varnosti takšnega dela je nujno izbrati opremo in produkte preverjenega proizvajalca, ki ima dolgoletne izkušnje in nagrajene izdelke na področju IT varnosti. Podjetje Sophos je prav takšno.

3 mesece brezplačnih SSL ali IPSEC VPN povezav

Zaradi okoliščin, povezanih s koronavirusom, se je podjetje Sophos odločilo, da pomaga podjetjem z nekaj ugodnostmi. Prva ugodnost je podaljšanje testnega obdobja (trial period) svojih virtualnih XG požarnih naprav za podjetja iz enega na tri mesece. Podjetja lahko sedaj brezplačno in brez obveznosti testirajo in uporabljajo Sophos next-gen XG požarne zidove v virtualnem okolju z vsemi polno delujočimi naprednimi funkcijami za 3 mesece. Na voljo so instalacijske datoteke za virtualna okolja VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V, KVM, Azure ali fizični strežnik z Intel procesorjem. Podjetja lahko obiščejo spletno stran www.sophos.com, pod XG Firewall Free Trial vnesejo nekaj osnovnih podatkov in že imajo na voljo instalacijske datoteke.

V primeru, da bi podjetja želela brezplačno preizkusiti Sophos XG fizično napravo, lahko kontaktirajo podjetje Sophos d.o.o. ali katerega od njihovih partnerjev po Sloveniji.

Brezplačne XG naprave

Podjetje Sophos ponuja svojim novim kupcem XG požarnih zidov še eno veliko ugodnost, kot je brezplačen HW v primeru nakupa 3-letnih paketnih licenc FullGuard Plus, FullGuard, EnterpriseGuard Plus ali EnterpriseGuard. Vsaka XG naprava že vsebuje vse potrebno za vzpostavitev varnih VPN ali IPSEC povezav, tudi z 2FA tehnologijo.

Večkrat nagrajeni Sophos XG požarni zidovi nove generacije imajo v primerjavi s konkurenčnimi produkti, mnoge nove funkcionalnosti in v povezavi s Central protivirusnimi produkti prinašajo najvišjo možno raven zaščite in izjemno preglednost prometa v podjetju. XG požarni zidovi so na voljo v različnih modelih in za različne platforme, zato so primerni za vsa podjetja.

Brezplačna uporaba Sophos Home Commercial Edition

Pandemija koronavirusa je poleg vseh ostalih težav, podjetjem prinesla tudi potrebo po zagotovitvi varnega računalniškega okolja, iz katerega zaposleni od doma dostopajo do službenega računalniškega okolja. Podjetje Sophos zato vsem podjetjem z veljavno licenco za katerikoli Sophos produkt, v času pandemije brezplačno ponuja protivirusni program Sophos Home Commercial Edition.

Protivirusna zaščita Sophos Home Commercial Edition izhaja iz produkta Sophos Central Intercept X, ki se je na različnih testih večkrat dokazal kot najboljša zaščita pred izsiljevalskimi virusi in neznanimi grožnjami. Vsebuje še mnoge ostale napredne funkcije zaščite, kot so npr.: napredni model strojnega učenja, zaščita spletnega bančništva, zaščita identitete in ostalo.

Za vsa morebitna vprašanja o trenutnih ugodnostih, jim pišite na el. naslov slovenija@sophos.si ali pokličite na telefonsko številko 07 393 56 00. (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOPHOS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOPHOS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOPHOS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več