Računalništvo, telefonija
28.11.2011 19:20

Deli z drugimi:

Share

Zadovoljstvo strank glede na raziskavo “2011 BPM Pulse” najvišje pri uporabnikih Tagetika

Pregled ponudnikov programske opreme za celovito upravljanje poslovanja kaže, da so najbolj zadovoljne stranke tiste, ki uporabljajo Tagetik.
Zadovoljstvo strank glede na raziskavo "2011 BPM Pulse" najvišje pri uporabnikih Tagetika
Zadovoljstvo strank glede na raziskavo "2011 BPM Pulse" najvišje pri uporabnikih Tagetika

Tagetik, globalni ponudnik programske opreme za celovito upravljanje poslovanja (Corporate Performance Management – CPM), finančno upravljanje in poslovno inteligenco, je nedavno objavil, da med ponudniki programske opreme za celovito upravljanje poslovanja glede na zadovoljstvo strank zaseda 1. mesto. To kažejo letošnji rezultati v okviru raziskave “2011 BPM Pulse”.


Neodvisno poročilo podjetja BPM Partners, vodilnega, neodvisnega organa na področju rešitev za upravljanje učinkovitosti poslovanja, temelji na internetni raziskavi, ki je trajala med oktobrom 2010 in marcem 2011. Ta raziskava, ki so jo opravili že deveto leto zapored, vključuje informacije več stotih končnih uporabnikov rešitev za upravljanje učinkovitosti poslovanja (letos je bilo skupaj prejetih 360 veljavnih odgovorov). Namen raziskave je identifikacija trendov na področju upravljanja učinkovitosti poslovanja in ugotavljanje percepcije različnih ponudnikov rešitev in njihovih storitev.

“Medtem ko večina ponudnikov zatrjuje, da so njihove stranke zadovoljne, realnost kaže povsem drugo sliko. Upravljanje učinkovitosti poslovanja predstavlja velik izziv – če ponudnik nima robustnega izdelka in močne podpore zanj, se lahko zgodi, da stranka ne bo dosegla svojih ciljev in posledično s produktom ne bo zadovoljna. Zato menimo, da morajo biti BPM Pulse meritve zadovoljstva strank ključne pri izbiri ponudnika,” je povedal Craig Schiff, direktor podjetja BPM Partners.

“Eden od razlogov za Tagetikovo uspešno rast na mednarodnem trgu rešitev za učinkovito upravljanje poslovanja je nedvomno kontinuirana predanost k zadovoljstvu strank. To nedvomno potrjuje tudi ta raziskava, v kateri je Tagetik med devetimi ponudniki zasedel 1. mesto z oceno 4,7 od 5 možnih točk,” razlaga Manuel Vellutini, glavni izvršni direktor na Tagetiku. “Sami sebe definiramo kot “globalni butik” za programsko opremo, ki je drugačen od največjih ponudnikov rešitev za upravljanje učinkovitosti poslovanja. Želimo ostati osredotočeni na spreminjajoče se potrebe strank in zavezani k njihovemu uspehu, na način, da delamo tesno z njimi in jim pomagamo premagovati izzive z najboljšimi rešitvami.”

“Splošno zadovoljstvo s ponudnikom” je rezultat številnih parametrov, ki so bili analizirani. Med temi lahko naštejemo funkcionalnost, kakovost in učinkovitost, enostavnost uporabe in implementacije, podpora stranki, produktna dokumentacija, prodajni proces in cena vrednosti.

Brezplačen povzetek poročila je dostopen tudi na: www.bpmpartners.com/bpmcentral_whitepapers.shtml.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CRMT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CRMT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Tagetik je na letni konferenci lansiral novo verzijo rešitev za celovito upravljanje poslovanja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CRMT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku