Življenjski slog
22.09.2022 14:23
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Začenja se jubilejni 15. Weekend Media Festival

Pod sloganom #SAMOPRIDI se je začel Weekend.15, edinstven dogodek leta, ki v znanih prostorih stare Tobačne tovarne v Rovinju gosti številne tuje in domače strokovnjake iz najrazličnejših panog.
Foto: Weekend Media Festival
Foto: Weekend Media Festival

Priljubljena istrska destinacija bo do nedelje, 25. septembra, gostila nekatera najbolj zveneča imena iz sveta medijev, komunikacij, tehnologije, glasbe, gospodarstva in inovativnosti ter vohunjenja, gastronomije in športa. Prav to je največji adut celotnega projekta Weekend Media Festival, ki si ga bomo zagotovo zapomnili tudi letos – ne le po govorcih, kot so Yossi Melman, vrhunski strokovnjak za vohunjenje in mednarodno varnost, Vuk Vuković, priznani hrvaški makroekonomist, Michael Selden, direktor podjetja Finless Foods in Jelena Đoković, soustanoviteljica fundacije Novak Đoković, pa tudi zaradi odličnega glasbenega programa, ki ga bosta nocoj slavnostno odprla Darko Rundek in Jazz orkester Hrvaške radiotelevizije.

V organizacijo preteklih 15. festivalov je bilo vloženega ogromno truda, dela in vztrajnosti. Svoje strokovno znanje smo udejanjali v vsaki izdaji Weekenda, ki je sčasoma postal največja regijska konferenca. Na poti od preproste vizije druženja vodilnih marketinških navdušencev do uspešne preobrazbe v vodilni dogodek nas je gnalo neizmerno zadovoljstvo obiskovalcev, ki jih je vsako leto več. Ljudje se na Weekendu izobražujejo, zabavajo in navdušujejo, pogosto pa sklepajo nova poslovna sodelovanja. Odlično mreženje v neformalnem okolju je temeljni steber dogodka, na katerega vrhunski vpliv sem iz leta v september vedno bolj ponosen,“ poudarja Tomo Ricov, direktor in programski direktor Festivala.

Obiskovalci jubilejnega Weekenda bodo lahko uživali v skoraj 40 okroglih mizah, predavanjih in razpravah, k dobremu obisku pa bo zagotovo pripomogel tudi odličen zabavni program, v katerem poleg Darka Rundeka sodelujeta trenutno največja regionalna zvezda Konstrakta in Zemlja Gruva ter glasbena senzacija Vojko V. in Matija Cvek & The Funkensteins.

„Weekend je postal institucija, a tudi prostor navdiha, izobraževanja, druženja in sklepanja poslov na zadnji poletni vikend v enem naših najlepših mest na Jadranu. Zato ne preseneča izjemen obisk gostov iz Hrvaške in celotne regije. Še posebej smo ponosni, da letos gostimo tudi prestižni Zlati boben, enega najpomembnejših evropskih kreativnih festivalov in podeljevanje nagrad za najboljše ustvarjalne dosežke, ki se tako tokrat iz Portoroža seli v Rovinj. To sodelovanje nam daje dodatno svežino in navdih,“ je dodal Božo Skoko, član programske ekipe iz agencije Millenium promocija, ki je partner festivala.

Zanimiva novica je tudi, da bo poleg festivala Zlati boben, ki vsako leto slavi najboljše ideje, najuspešnejše kreativne ekipe in izurjene posameznike, ki so učinkovito oživeli inovativne strategije in tako pustili pečat kreativni industriji,  v sklopu Weekenda.15 potekal še en poseben dogodek, in sicer podelitev nagrad zmagovalcem hrvaškega tekmovanja start-up podjetij FoodTech v organizaciji Infobipa, Maistre in Peperminta, ki se je začelo na Weekend Food Festivalu.

Program najdete tukaj. Vse novice lahko spremljate preko Instagram in Facebook profila.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več