Računalništvo, telefonija
24.11.2019 09:47

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi presenetil vse s pripravo ionskega sušilnika za lase

Ionski sušilnik za lase Xiaomi Showsee Negative za malo denarja ponuja veliko!
Ionski sušilnik za lase Xiaomi Showsee Negative za malo denarja ponuja veliko!

Ko razmišljate o blagovni znamki Xiaomi, se ljubitelji pametnih telefonov takoj asocirate na priznane, a cenovno ugodne pametne telefone, ki so v zadnjih leti vedno bolj priljubljeni med potrošniki. Ne vedo pa vsi, da Xiaomi proizvaja tudi izdelke za lepoto in nego. Nedavno se je podjetje Xiaomi spustilo celo na področje sušilnikov za lase, in sicer s pripravo nadvse zanimivega ionskega sušilnika za lase Showsee Negative.

Ionski sušilnik za lase Xiaomi Showsee Negative omogoča profesionalno oblikovanje in urejene las, pri čemer izredno hitra moč sušenja zagotavlja urejanje las, ko se sušijo. Zmogljiv motor namreč zagotavlja pretok zraka s hitrostjo do 7,4 metrov na sekundo, za ta namen pa uporablja dva zmogljiva ventilatorja s šestimi lopaticami. Novosti ima seveda tudi vgrajen generator negativnih ionov, ki hkrati ustvari več deset milijonov negativnih ionov, ki se sprostijo v zunanjo plast las in nevtralizirajo statično elektriko las.

Verjamemo, da je ionski sušilnik za lase Xiaomi Showsee Negative dobro imeti v vsakem gospodinjstvu, saj je lahek in zložljiv, zato je lahko prenosljiv. Poleg tega je nadvse poceni, saj ga je mogoče kupiti že za preračunanih 12,7 evrov, z nekaj popusta s strani kitajskih proizvajalcev pa se njegova maloprodajna cena lahko spusti vse do preračunanih osem evrov, kar je nedvomno odlična cena za odličen izdelek.


Prijavi napako v članku