Računalništvo, telefonija
17.06.2013 11:14
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vzglavnik s stereo zvočniki za filmofile

Na spletni prodajalni Amazon je mogoče kupiti namenski vzglavnik z dvema vgrajenima kakovostnima stereo zvočnikoma, ki sta brezžično povezana s televizijskim sprejemnikom . Novost ni ravno poceni, saj je potrebno zanjo odšteti preračunanih 98 evrov.
Vzglavnik SoftSound zagotavlja nadvse kakovostno gledanje televizijskega sprejemnika v postelji.
Vzglavnik SoftSound zagotavlja nadvse kakovostno gledanje televizijskega sprejemnika v postelji.

Če radi gledate televizijo v postelji, boste zagotovo pritrdili, da je kakovost zvoka kljub vrhunskemu zvočniškemu sistemu bolj kot ne slaba. Z nakupom izjemno zanimivega vzglavnika SoftSound bo teh »težav« konec, saj v notranjosti skriva dva kakovostna stereo zvočnika, ki sta brezžično povezana s televizijskim sprejemnikom. Električno energijo za večdnevno delovanje zvočnikov pa zagotavljajo štiri baterije vrste AA.

Vzglavnik s stereo zvočniki za filmofile zagotavlja tudi dober spanec, saj je izdelan iz spominske pene, ki kakopak pripomore h kakovostnejšemu počitku. Novost meri le 12,7 x 7,6 x 2,54 centimetrov, priročni in vsestransko uporaben daljinec pa je vgrajen neposredno v vzglavnik. Novost je opremljena še s tehnologijo, ki poskrbi za samodejni izklop zvočnikov v primeru, da gledalec ob gledanju priljubljenega filma zaspi.

Vzglavnik SoftSound je mogoče kupiti na spletni prodajalni Amazon, in sicer s klikom na povezavo http://goo.gl/YGW8q, zanj pa je potrebno odšteti preračunanih 98 evrov. Trenutno nadvse zanimivega vzglavnika žal še ni mogoče naročiti v Slovenijo.


Prijavi napako v članku