Računalništvo, telefonija
30.07.2020 06:56
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunsko gorsko električno kolo brez primere!

Električno gorsko kolo Torp Bike je primerno tudi za najzahtevnejše!
Električno gorsko kolo Torp Bike je primerno tudi za najzahtevnejše!

Med električnimi prevoznimi sredstvi so poleg električnih skirojev prav električna kolesa tista, ki so v zadnjih nekaj letih doživela neverjeten porast. Idealna so za urbana mestna središča, za pot v službo, za kratek izlet, rekreacijo ali vsakodnevno uporabo – odvisno od tega, kakšno kolo si omislimo. Električno kolo pa je vse bolj priljubljeno tudi med ekstremnimi športniki, zato so pri podjetju Torp Motors sprejeli odločitev, da pripravijo vrhunsko električno kolo s prodajno oznako Torp Bike, ki bo brez težav navdušilo tudi najzahtevnejše.

Električno gorsko kolo Torp Bike tehta zgolj 29 kilogramov, a je opremljeno z električnim motorjem zmogljivosti kar 15 kilovatov in baterijo kapacitete 1,8 kilovatnih ur. To dejansko pomeni, da bomo lahko s kolesom brez težav premostili tudi največje vzpone. Poleg tega baterija ponuja avtonomijo delovanja med 1,5 ure in 2,5 ure, pri čemer jo je povsem izpraznjeno mogoče napolniti do 80 odstotkov v zgolj 30 minutah. Različne tehnične podatke pa lahko spremljamo na zaslonu velikosti 6,6-centimetrov oziroma 2,6-palcev.

Ker gre pri električnem gorskem kolesu Torp Bike za poseben izdelek, ne preseneča, da ga bo podjetje Torp Motors izdelalo v zelo omejenih količinah. Temu primerna pa bo tudi cena. Za vstopno različico novosti bo namreč treba odšteti kar 7.000 evrov. Več informacij o novosti pa je na voljo na povezavi https://www.torpmotors.com/.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več