Tipkovnice in miške
23.11.2022 08:33
Posodobljeno 3 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunska tipkovnica SwiftKey ponovno na App Store

Foto: App Store
Foto: App Store

Tipkovnica SwiftKey Keyboard podjetja Microsoft je med uporabniki pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android nadvse priljubljena, saj omogoča tipkanje s pomočjo gest, predvidevanja in samodejne popravke, samodejno prevajanje in še marsikaj. Takoj zatem, ko je priljubljena tipkovnica že pred časom postala brezplačna, je povpraševanje po njej preseglo tudi najbolj optimistične napovedi. Ta je namreč na spletnem portalu Google Play nedavno presegla milijardo prenosov in nič ne kaže na to, da bi zanimanje zanjo kaj kmalu upadlo.

Tipkovnica SwiftKey Keyboard pa je zdaj ponovno na voljo tudi za uporabnike mobilnih naprav podjetja Apple. Ta se je namreč ponovno pojavila v spletni trgovini App Store. Uporabnikom je trenutno na voljo le ameriška različica tipkovnice SwiftKey Keyboard 2.9.2 iz leta 2021.

Na srečo so pri podjetju Microsoft napovedali, da bo njihova tipkovnica za Applove mobilne naprave kmalu deležna pomembnih posodobitev. Pri tem velja omeniti še, da je tipkovnica SwiftKey Keyboard delo londonskega start-up podjetja. Od leta 2016 pa je ta v lasti računalniškega giganta, ki je zanjo leta 2016 odštel kar preračunanih 225 milijonov evrov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Microsoft

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Endava PLC

Letališka cesta 29B, 1000 Ljubljana,
Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo ter pomaga nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz področja financ, telekomunikacij, medijev, tehnologije, potrošniških ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več