Telefoni
23.05.2010 12:58

Deli z drugimi:

Share

Versace predstavil svoj luksuzni mobilnik Unique

Versace Unique je na voljo tudi v zelo kričeči barvi.
Versace Unique je na voljo tudi v zelo kričeči barvi.

Imate morda veliko denarja in ne veste kam bi z njim? Ena od opcij je, da ga potrošite za mobilni telefon Versace Unique, katerega cena sicer še ni znana, a bo verjetno vse prej kot nizka. Mobilni telefon Versace Unique, ki ga seveda ne sestavlja svetovno znana znamka oblačil, ampak za to skrbi LG, razen visokokakovostnih materialov pričakovano ne prinaša revolucionarnih funkcij, ampak stavi predvsem na vrhunske materiale, iz katerih je narejen.

Versace Unique je pričakovano ročno izdelan. Med drugim ga sestavlja keramika, 18 karatno zlato, nerjaveče jeklo 316L ter usnje. Vgrajen ima tudi največji safirni zaslon doslej, ki meri natanko 3-palce (7,6 centimetra). Resolucija zaslona, ki je med drugim odporen tudi proti praskam, ni znana. Od njegovih lastnosti pa lahko omenimo tudi, da poseduje fotoaparat s 5 megapiksli ter da podpira 3G omrežja. V prodaji ga lahko pričakujemo tekom naslednjega meseca.

Seveda pa Versace ni edini s svojim luksuznim mobilnim telefonom. Eden izmed ponudnikov pregrešno dragih aparatov je tudi Gresso. O enem izmed med njegovih aparatov smo pred časom že pisali.


Prijavi napako v članku