Računalništvo, telefonija
04.06.2004 09:02

Deli z drugimi:

Share

Večfunkcijske naprave Canon iR 1500

Canon Europe je sporočil, da je na trg poslal novo skupino laserskih naprav iR 1500. Ta združuje tri visokoločljive večfunkcijske tiskalniške rešitve za majhne pisarne. Kompaktne naprave iR 1500 omogočajo kakovostno kopiranje, tiskanje in skeniranje, s čimer izboljšujejo storilnost ter zmanjšujejo operativne stroške.

Vse tri naprave, iR 1510, 1530 in 1570F, podjetjem nudijo prilagodljivo konfiguracijo glede na njihove poslovne potrebe. Hitrost tiskanja 15 strani na minuto in ločljivost 2.400*600 dpi predstavljata še posebej primerno izbiro za majhne pisarne. Ob nakupu večfunkcijske naprave jim tako pri ugodni ceni ni več potrebno popuščati glede kakovosti. Stroške za komunikacijo in višjo storilnost dodatno znižuje podpora faks tehnologiji G3, ki omogoča prenos ene strani v treh sekundah.

Naprave iR 1500 ponujajo vrsto zmožnosti, ki prinašajo časovne prihranke. Med njimi so elektronsko sortiranje dokumentov na tiskalniku ter samodejni podajalnik za enostavno skeniranje večstranskih dokumentov. Tiskalnik poleg tega ne uporablja črnilnih kartuš, temveč toner, kar podjetjem zagotavlja večjo trajnost ter manj pogosto kupovanje in menjavanje kartuš, ki je pogosto zelo drago. Naprave iR 1500 bodo v Evropi, torej tudi pri nas, na voljo že v juniju.


Prijavi napako v članku