Računalništvo, telefonija
19.08.2010 16:51
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Varčni LED monitorji Fujitsu

Celoten izbor monitorjev sedaj dopolnjujejo tudi energijsko varčni LED zasloni
Tanek in varčen Fujitsujev monitor z LED tehnologijo
Tanek in varčen Fujitsujev monitor z LED tehnologijo

Fujitsu prvi predstavlja celosten izbor tankih in energijsko varčnih monitorjev z najnovejšo LED tehnologijo. Ti omogočajo visoko kakovostno sliko, globlji kontrast in bogate barve tudi pod najbolj neugodnimi svetlobnimi pogoji. Fujitsu je za različne potrebe uporabnikov zasnoval celostno linijo LED monitorjev, od ekonomičnega 19-inčnega pa vse do širokozaslonskega, 27-inčnega modela.

Novi LED zasloni so varčni z energijo in prijaznejši do okolja. S prehodom iz načina osvetlitve CCFL (cold cathode fluorescent lamps) na LED osvetlitev (light-emitting diode) novi LED zasloni rabijo manj energije in omogočajo prihranek energije do kar 46 odstotkov. Proces izdelave LED monitorjev se izogne fazi tveganja z živim srebrom, hkrati pa tanjši monitorji omogočajo do 25 odstotkov manjšo porabo materiala.

Fujitsu je predstavil dve liniji novih LED monitorjev z visokim kontrastom slike. Linija SL ima dvojni HDMI vmesnik za optimalno jasnost in visoko definicijo slike. EKO način omogoča dodatno varčevanje z energijo. Linija LED monitorjev L ima vgrajene zvočnike in OSD kontrolne tipke v 16 jezikih, medtem ko ima premium linija SL digitalni 5.1 HDMI izhod za zvočniški sistem (surround sound system) in na dotik občutljive OSD kontrolne tipke.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku