Avtomoto
Življenjski slog
28.04.2022 13:50

Deli z drugimi:

Share

V trgovini All4Kids tudi najvarnejši CYBEX avto sedež

Na predstavitvi v All4Kids so se lahko obiskovalci prepričali, zakaj je CYBEX prva izbira vseh sodobnih staršev.

Kako zavarovati bodoče IT strokovnjake, še preden so pripravljeni shoditi? Nesreče na cesti ne počivajo in naše najmlajše in najbolj ranljive moramo zaščititi z vsemi razpoložljivimi sredstvi. V avtomobilu se privzeto že skrivajo nekatere funkcije in senzorje, s katerimi je avto resnično varno prevozno sredstvo. Največ nesreč se zgodi zaradi napak voznika (hitrost, vinjenost, nepazljivost …) in ne zaradi tehnične okvare elektronike ali strojne opreme.

Za dodatno varnost najmlajših lahko poskrbite s CYBEX avto sedežem, ki je prepričal številne starše po svetu.

V trgovini All4Kids je bilo predstavljeno sodelovanje s priznano nemško blagovno znamko opreme za otroke, podjetjem CYBEX. Eleganca, dizajn, praktičnost, funkcionalnost in predvsem varnost so odlike te priljubljene znamke, ki jo urbani starši obožujejo. Poudarek je bil namenjen predstavitvi ponudbe CYBEX, posebej kolekcije Platinum, ki vključuje izdelke, izdelane v sodelovanju s svetovno znanim oblikovalcem Jeremyjem Scottom in Dj Khaledom pri liniji vozičkov ter številnimi drugimi.

Kolekcija Platinum za urbane starše

Dizajn in kakovost vozičkov ter avto sedežev CYBEX so prepoznali številni slavni starši. Tako med znanimi imeni, ki že uporabljajo izdelke CYBEX, najdemo Cardi B, Irino Shayk in Bradleyja Cooperja, Mindy Kaling, Anne Hathaway, Katy Perry, Gisele Bundchen, Karolino Kurkovo, Gwen Stefani in številne druge. Cybex je priljubljen tudi med domačimi vplivneži, med katere spadajo Ines Stevanovič, Doroteja Premužič, Katja Arsenovič, Katja Vidovič in Miloš Tkalec.

Posebej so priljubljene kolekcija Platinum, pri čemer moramo izpostaviti sodelovanje z DJ Khalidom pri vozičkih CYBEX s čudovitimi motivi divje narave in sodelovanje z oblikovalcem Jeremyjem Scottom pri liniji Petticoat, modna kolekcija Jewels of Natur, kolekcija Spring Blossom, kolekcija Karolina Kurkova, kolekcija Rebellious, kolekcija Scuderia Ferrari, modna kolekcija Simply Flowers ter številne druge. Na predstavitvi so se zbrale številne znane osebe iz javnega in družabnega življenja, ki niso skrivale, kako zelo obožujejo izdelke CYBEX in različna modna sodelovanja, ki so postala sopomenka sodobnega starševstva. Predstavljen je bil tudi najvarnejši avto sedež CYBEX Anoris T, ki zahvaljujoč integrirani tehnologiji zračnih blazin s sedežem, obrnjenim naprej, omogoča več kot 50 %* več zaščite od drugih sedežev, prav tako obrnjenih naprej.

CYBEX in All4Kids

Nagrajena nemška znamka CYBEX je vodilna na svetu na področju oblikovanja in proizvodnje avto sedežev, vozičkov in ostalih tehničnih izdelkov za dojenčke, ki poleg skrbi za varnost na milijone otrok po vsem svetu lajšajo življenje sodobnim staršem. S svojimi izdelki postavlja standarde v panogi in je postala sopomenka za varnost, inovativnost, kakovost in sodoben življenjski slog.

Avto sedeži, nosilke, vozički in pohištvo z inovativnimi dizajnerskimi rešitvami predstavljajo temelje celotne kolekcije CYBEX. So prejemniki številnih nagrad za varnost in oblikovanje, zaradi česar so že vrsto let prva izbira staršev po vsem svetu. Podjetje All4Kids je bilo ustanovljeno leta 2016 s ciljem uvoza priznanih znamk izjemno kakovostnih in sodobnih izdelkov za nosečnice, dojenčke, otroke in starše. V fizični in spletni trgovini ponujajo otroško opremo najbolj znanih proizvajalcev na svetu, ki izstopa po svojem oblikovanju, funkcionalnosti in kakovosti in s katero želijo staršem omogočiti, da lahko na enem mestu kupijo vse, kar potrebujejo za svojega otroka.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem CYBEX.
Vas zanima več iz te teme?
CYBEX


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667