Računalništvo, telefonija
12.05.2017 14:05
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Uspešno delo na daljavo od A do Ž

Uspešno delo na daljavo od A do Ž
Uspešno delo na daljavo od A do Ž

Razvoj elektronskih medijev in sistemov za obdelavo ter prenos podatkov povzroča strukturne in vsebinske spremembe dela v pisarnah. Danes se v svetu posveča veliko pozornosti novi obliki organizacije dela, ki jo omogočata novejša informacijska in komunikacijska tehnologija – delu na daljavo.

Že ob besedi »teledelo« pa ima veliko podjetij pomisleke, saj imajo vodje pogosto občutek, da bodo izgubile nadzor nad svojimi delavci oz., da teledelavci ne bodo učinkovito opravili vsega potrebnega dela. Če pogledate s perspektive delavca, boste kaj hitro ugotovili, da temu ni tako.

Veste, da z uporabo tehnik teledela lahko:

  • izboljšate produktivnost podjetja in prihranite denar,
  • privabite in zadržite nadarjene sodelavce,
  • izboljšate zadovoljstvo zaposlenih in
  • ustvarite delovno okolje v katerega se vaši sodelavci vračajo z nasmehom?

Zakaj ne bi izkoristili udobja in učinkovitosti, ki nam jo omogoča tehnologija in jo uporabili sebi v prid?

Možnost dela od doma oz. v okolici, kjer se posameznik najbolje počuti lahko precej olajša usklajevanje zasebnega in poslovnega življenja. To je zagotovo prednost, ki si jo želi vsakdo izmed vas. Z uporabo tovrstnih tehnik dela so delavci pogosto še učinkovitejši in delajo veliko več in dlje, kot je njihova obveza.

Eden od razlogov, zakaj od teledelavcev lahko pričakujemo več opravljenega dela je tudi dejstvo, da imajo vse, kar potrebujejo pri roki in se jim zato, da bi dobili vse potrebne stvari ni treba voziti v pisarno. Teledelavci opravljajo svoje delo bolj svobodno, brez motečih dejavnikov in brez občutka nadzora, kar jim omogoča prosto pot do novih idej in prav te spontane ideje največkrat prinesejo podjetjem največje koristi in posledično še uspešnejše poslovne rezultate. Že samo s spiskom novih idej in predlogov se njihovo navdušenje nad delom in motivacija povečujeta.

Ste še vedno mnenja, da oblika dela na daljavo ne bo prinesla rezultatov katerih bi si želeli od svojih delavcev? Prepričani ste lahko, da so vse skrbi odveč, saj bodo z uporabo tehnik teledela vaši delavci postali t.i. deloholiki in bodo pri svojem delu učinkovitejši kot kdajkoli prej.

V kolikor razmišljate o uvedbi tovrstne oblike dela ali imate kakršnekoli pomisleke glede dela na daljavo, vas vabimo na enkratno praktično delavnico »Uspešno delo na daljavo od A do Ž«, ki bo potekala 19. maja 2017. Poleg predstavitve dela na daljavo in možnosti, ki jih ta ponuja, bomo na delavnici prikazali tudi samo implementacijo, zakonodajo, zaposlovanje, vodenje in nadzor ljudi – teledelavcev, komunikacijo, varnost podatkov in še mnogo več …

Tisoče podjetij in delavcev že uporablja tehnike teledela, čas je da jih začnete tudi vi!

Investirajte v znanje in stopite v korak s časom, ne bo vam žal!


Več o praktični delavnici si preberite tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Agencija POTI - Z znanjem do cilja!
Za več informacij so vam na voljo pri Agencija POTI - Z znanjem do cilja!
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Agencija POTI - Z znanjem do cilja!? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku