Računalništvo, telefonija
30.03.2020 22:06
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Uredite si pričesko kar doma – za dobrih 16 evrov

Naprava je v spletni trgovini Cafago na voljo v rdeči ali beli barvi.
Naprava je v spletni trgovini Cafago na voljo v rdeči ali beli barvi.

Bi si radi doma uredili pričesko? Posebej v času koronavirusa, ki je nekaj dni po prihodu popolnoma spremenil naša življenja, nam zna priti zelo prav naprava, kakršna je Xiaomi ENCHEN. Odlično nam bo služil tako pri urejanju pričeske kot tudi pri urejanju brade.

V mesecu dni smo se kar naenkrat znašli v času, ko so bila mnoga podjetja primorana zapreti svoja vrata. Med drugimi so tudi frizerski saloni začasno prekinili s svojim delom. A to ni nujno težava, saj si lahko napravo, s katero si boste uredili pričesko, naročite na dom.

Xiaomi ENCHEN odlikuje keramična rezilna glava in nizek hrup ob uporabi (manj kot 55dB). Baterijo polnite kar prek USB vmesnika. Primeren je za moške, ženske in otroke. Ima zaokrožen gladki rob, ki preprečuje poškodbe.

Popolnoma izpraznjeno baterijo boste napolnili v 8 urah. Eno polnjenje bo zadostovalo za približno 45 minut striženja, kar bi moralo biti več kot dovolj za običajno uporabo.

Velikost naprave je 170*45mm. V paketu dobite poleg naprave še polnilni kabel, posebne nastavke za reguliranje želene dolžine in glavnik. Xiaomi ENCHEN lahko NAROČITE NA POVEZAVI v spletni trgovini Cafago za 16,39 evra. Poštnina je zastonj (free shipping), ponudba pa velja do 30 aprila.

Lahko pa si omislite komplet, pri katerem dobite tudi škarje in zaščitno ogrinjalo (kakor pri frizerju – pred ostriženimi lasmi vas zaščiti od vratu navzdol). Xiaomi ENCHEN z naštetimi dodatki lahko NAROČITE TUKAJ. Za to boste pri spletnem trgovcu Cafago odšteli 18,85 evra. Poštnina je prav tako zastonj (free shipping). Ponudba pa velja do 30 aprila.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

GOinfo d.o.o.

Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 335 07 00
GOinfo d.o.o. iz Nove Gorice je eno izmed prvih računalniških podjetij v Sloveniji, ki je razvilo lastno programsko opremo za vodenje poslovanja v proizvodnih podjetjih na PC platformi, ... Več
Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več