Računalništvo, telefonija
25.10.2016 06:46
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Uporabniki telefonov Google Pixel bodo deležni enakih storitev kot uporabniki iPhonov!

Podjetje uBreakiFix bo poskrbelo za hitro popravilo pametnih mobilnih telefonov Pixel.
Podjetje uBreakiFix bo poskrbelo za hitro popravilo pametnih mobilnih telefonov Pixel.

Ena izmen večjih prednosti nakupa pametnih mobilnih telefonov Apple iPhone je nedvomno ta, da ima kupec na voljo odličen program za podporo uporabnikom. Prodajalne Apple Store namreč najdemo že povsod po svetu, tam pa uporabniki v primeru težav dobijo takojšnjo pomoč. V primeru enostavnejših zadev je težava lahko odpravljena že v nekaj minutah po prihodu v trgovino.

Ker želi podjetje Google s pametnimi mobilnimi telefoni Pixel biti storitveno enakovreden pametnim mobilnim telefonom iPhone podjetja Apple, je nedavno sklenilo pogodbo s podjetjem uBreakiFix. Ta bo poskrbel za to, da bodo pametni mobilni telefoni Pixel popravljeni za v 24 urah, v kolikor bo šlo za enostavnejša dela oziroma opravila. Uporabnikom bodo samo v Združenih državah Amerike in Kanadi na voljo kar 250 centrov za pomoč, na samem mestu pa bo mogoče opraviti popravila, povezana z zamenjavo zaslona, baterije ter vmesnika za polnjenje in prenos podatkov USB Type-C.

To je za mnoge le še en dokaz več, da podjetje Google želi iti po poti podjetja Apple. Najprej je to storilo s posebno različico mobilnega operacijskega sistema Android, sedaj pa še s fizičnimi centri za pomoč uporabnikom. Mogoče je le še vprašanje časa, kdaj bo podjetje Google s svojimi mobilnimi napravami začelo samostojno pot in se postavilo na uspešno pot podjetja Apple.


Prijavi napako v članku