Tiskalniki in skenerji
16.06.2021 16:08
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Hibridno delovno okolje – produktivnost in sodelovanje tudi zunaj pisarne

Obvladajte poslovne zahteve s Canonovo ponudbo rešitev in orodij za hibridno delovno okolje.

Danes se podjetja bolj kot kadarkoli prej trudijo opolnomočiti zaposlene, da bodo lahko in da bodo znali delovati proaktivno in sodelovalno – in da bodo svoje delo varno opravljali iz različnih lokacij. Da bi to dosegli, moramo delo organizirati po različnih scenarijih. Delodajalec mora spremljati in nadzorovati stroške dela in varnost na delovnem mestu ne glede na to, ali zaposleni dela v pisarni, na daljavo ali v prostorih za skupno delo (coworking). Pri tem se pojavljajo izzivi na naslednjih področjih:

  • Delovni tok in sodelovanje: večina interakcij poteka v spletnem okolju, kar lahko močno vpliva na procese, če zaposleni nimajo na voljo pravih orodij, saj morajo biti informacije dostopne kjerkoli in kadarkoli.
  • Upravljanje naprav: upravljanje naprav na daljavo se razlikuje od tradicionalne pisarniške opreme in infrastrukture, potreba po povezanosti naprav je mnogo večja.
  • Informacijska varnost: potreben je natančen varnostni pregled, ki izpostavi ranljivosti sistema (posnetek stanja, optimizacijo in spremljanje).
  • Avtomatizirani procesi so ključnega pomena pri zagotavljanju boljše učinkovitosti zaposlenih, ki delajo na daljavo, a mnogo procesov še vedno vključuje papirne dokumente, kar otežuje sočasno upravljanje digitalne in papirne pisarne.
  • Sledenje stroškom tiskanja zunaj pisarne: če zaposleni med delom na daljavo tiskajo dokumente poslovne in zasebne narave, je potrebno ločevanje stroškov.

Za podjetniška okolja je zasnovana Canonova platforma Cloud Workspace Collaboration, ki je namenjena optimiziranju avtomatiziranih poslovnih procesov. Podjetjem po vsem svetu nudi potrebno fleksibilnost in konkurenčno prednost. 

Z uporabo platforme Cloud Workspace Collaboration, ki podpira sodelovanje v delovnem okolju v oblaku, lahko podjetja rešitve za avtomatizacijo procesov s pridom uporabijo pri obdelavi prejetih in izdanih računov, upravljanju pogodb in digitalizaciji kadrovske službe, kar jim pomaga vzpostaviti napredno delovno okolje.

“Delovni tok samodejnega prejema, potrditve in odobritve računov organizacijam omogoča, da lahko svoje dejavnosti glede obdelave obveznosti do dobaviteljev skrajšajo za do 50 %. Poleg tega zmanjšujejo zamude, povezane z logistiko procesov, ki so pri delu od doma običajne ter znatno izboljšajo poslovne aktivnosti, povezane z obvladovanjem vsebin,” pove Gorazd Gornjec, direktor podjetja COPIA BIRO d.o.o., ki je največji Canon partner v Sloveniji na področju rešitev za tiskanje in upravljanje dokumentov.

Več o rešitvah za povezano, varno in avtomatizirano hibridno okolje preberite na www.copia-biro.si/hibrodnodelovnookolje (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
tisk

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COPIA BIRO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COPIA BIRO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COPIA BIRO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Biro oprema Žolnir d.o.o.

Kovinarska ulica 10, 3000 Celje, Tel: 03 491 94 00
Ali lahko vaša pisarna funkcionira brez pisarniške opreme? Ste se kdaj vprašali, katere so glavne prednosti sodobne pisarniške opreme na vašem delovnem mestu? Vse odgovore ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več