Tiskalniki in skenerji
16.06.2021 16:08
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Hibridno delovno okolje – produktivnost in sodelovanje tudi zunaj pisarne

Obvladajte poslovne zahteve s Canonovo ponudbo rešitev in orodij za hibridno delovno okolje.

Danes se podjetja bolj kot kadarkoli prej trudijo opolnomočiti zaposlene, da bodo lahko in da bodo znali delovati proaktivno in sodelovalno – in da bodo svoje delo varno opravljali iz različnih lokacij. Da bi to dosegli, moramo delo organizirati po različnih scenarijih. Delodajalec mora spremljati in nadzorovati stroške dela in varnost na delovnem mestu ne glede na to, ali zaposleni dela v pisarni, na daljavo ali v prostorih za skupno delo (coworking). Pri tem se pojavljajo izzivi na naslednjih področjih:

  • Delovni tok in sodelovanje: večina interakcij poteka v spletnem okolju, kar lahko močno vpliva na procese, če zaposleni nimajo na voljo pravih orodij, saj morajo biti informacije dostopne kjerkoli in kadarkoli.
  • Upravljanje naprav: upravljanje naprav na daljavo se razlikuje od tradicionalne pisarniške opreme in infrastrukture, potreba po povezanosti naprav je mnogo večja.
  • Informacijska varnost: potreben je natančen varnostni pregled, ki izpostavi ranljivosti sistema (posnetek stanja, optimizacijo in spremljanje).
  • Avtomatizirani procesi so ključnega pomena pri zagotavljanju boljše učinkovitosti zaposlenih, ki delajo na daljavo, a mnogo procesov še vedno vključuje papirne dokumente, kar otežuje sočasno upravljanje digitalne in papirne pisarne.
  • Sledenje stroškom tiskanja zunaj pisarne: če zaposleni med delom na daljavo tiskajo dokumente poslovne in zasebne narave, je potrebno ločevanje stroškov.

Za podjetniška okolja je zasnovana Canonova platforma Cloud Workspace Collaboration, ki je namenjena optimiziranju avtomatiziranih poslovnih procesov. Podjetjem po vsem svetu nudi potrebno fleksibilnost in konkurenčno prednost. 

Z uporabo platforme Cloud Workspace Collaboration, ki podpira sodelovanje v delovnem okolju v oblaku, lahko podjetja rešitve za avtomatizacijo procesov s pridom uporabijo pri obdelavi prejetih in izdanih računov, upravljanju pogodb in digitalizaciji kadrovske službe, kar jim pomaga vzpostaviti napredno delovno okolje.

“Delovni tok samodejnega prejema, potrditve in odobritve računov organizacijam omogoča, da lahko svoje dejavnosti glede obdelave obveznosti do dobaviteljev skrajšajo za do 50 %. Poleg tega zmanjšujejo zamude, povezane z logistiko procesov, ki so pri delu od doma običajne ter znatno izboljšajo poslovne aktivnosti, povezane z obvladovanjem vsebin,” pove Gorazd Gornjec, direktor podjetja COPIA BIRO d.o.o., ki je največji Canon partner v Sloveniji na področju rešitev za tiskanje in upravljanje dokumentov.

Več o rešitvah za povezano, varno in avtomatizirano hibridno okolje preberite na www.copia-biro.si/hibrodnodelovnookolje (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
tisk

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COPIA BIRO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COPIA BIRO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COPIA BIRO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več

KIKštarter KAMNIK

Fužine 10, 1241 Kamnik, Tel: 031 226 763
KIKŠtarter je več kot le coworking prostor, kjer si skupnost deli delovni prostor in opremo. Poleg samega prostora ponujajo različne sklope izobraževanja in delavnice. Program so ... Več
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več