Tiskalniki in skenerji
16.06.2021 16:08
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Hibridno delovno okolje – produktivnost in sodelovanje tudi zunaj pisarne

Obvladajte poslovne zahteve s Canonovo ponudbo rešitev in orodij za hibridno delovno okolje.

Danes se podjetja bolj kot kadarkoli prej trudijo opolnomočiti zaposlene, da bodo lahko in da bodo znali delovati proaktivno in sodelovalno – in da bodo svoje delo varno opravljali iz različnih lokacij. Da bi to dosegli, moramo delo organizirati po različnih scenarijih. Delodajalec mora spremljati in nadzorovati stroške dela in varnost na delovnem mestu ne glede na to, ali zaposleni dela v pisarni, na daljavo ali v prostorih za skupno delo (coworking). Pri tem se pojavljajo izzivi na naslednjih področjih:

  • Delovni tok in sodelovanje: večina interakcij poteka v spletnem okolju, kar lahko močno vpliva na procese, če zaposleni nimajo na voljo pravih orodij, saj morajo biti informacije dostopne kjerkoli in kadarkoli.
  • Upravljanje naprav: upravljanje naprav na daljavo se razlikuje od tradicionalne pisarniške opreme in infrastrukture, potreba po povezanosti naprav je mnogo večja.
  • Informacijska varnost: potreben je natančen varnostni pregled, ki izpostavi ranljivosti sistema (posnetek stanja, optimizacijo in spremljanje).
  • Avtomatizirani procesi so ključnega pomena pri zagotavljanju boljše učinkovitosti zaposlenih, ki delajo na daljavo, a mnogo procesov še vedno vključuje papirne dokumente, kar otežuje sočasno upravljanje digitalne in papirne pisarne.
  • Sledenje stroškom tiskanja zunaj pisarne: če zaposleni med delom na daljavo tiskajo dokumente poslovne in zasebne narave, je potrebno ločevanje stroškov.

Za podjetniška okolja je zasnovana Canonova platforma Cloud Workspace Collaboration, ki je namenjena optimiziranju avtomatiziranih poslovnih procesov. Podjetjem po vsem svetu nudi potrebno fleksibilnost in konkurenčno prednost. 

Z uporabo platforme Cloud Workspace Collaboration, ki podpira sodelovanje v delovnem okolju v oblaku, lahko podjetja rešitve za avtomatizacijo procesov s pridom uporabijo pri obdelavi prejetih in izdanih računov, upravljanju pogodb in digitalizaciji kadrovske službe, kar jim pomaga vzpostaviti napredno delovno okolje.

“Delovni tok samodejnega prejema, potrditve in odobritve računov organizacijam omogoča, da lahko svoje dejavnosti glede obdelave obveznosti do dobaviteljev skrajšajo za do 50 %. Poleg tega zmanjšujejo zamude, povezane z logistiko procesov, ki so pri delu od doma običajne ter znatno izboljšajo poslovne aktivnosti, povezane z obvladovanjem vsebin,” pove Gorazd Gornjec, direktor podjetja COPIA BIRO d.o.o., ki je največji Canon partner v Sloveniji na področju rešitev za tiskanje in upravljanje dokumentov.

Več o rešitvah za povezano, varno in avtomatizirano hibridno okolje preberite na www.copia-biro.si/hibrodnodelovnookolje (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
tisk

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COPIA BIRO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COPIA BIRO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COPIA BIRO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več